לןגן

רולדה וניל במילוי קרם שוקולד וציפוי קרם וניל

מאת: מירי גולני, פורסם: 08/12/2020 | 08:27
רולדה וניל במילוי קרם שוקולד וציפוי קרם וניל

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי העוגה

עוגה

ציפוי העוגה

אופן הכנה

  1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק

  2. סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית מוסיפים את שאר המצרכים

  3. לשטח את התערובת ע"ג נייר אפייה בתבנית התנור וליישר עם מרית

  4. לאפות בטורבו, חום 175 מעלות, כ-15 דקות (לבדוק בשיטת הקיסם)

  5. בגמר האפייה, להפוך את הרולדה ע"ג מגבת מטבח נקייה, לקלף בזהירות את נייר האפייה (מהצד העליון כלפי מטה) ולגלגל את הרולדה לרוחב בתוך המגבת

  6. כשהרולדה התקררה לפתוח אותה ולמרוח עליה את קרם המילוי, ולגלגל.

  7. להעביר את הרולדה המגולגלת לנייר אפייה, ולמרוח עלייה את קרם הציפוי

  8. להעביר את הרולדה לצלחת הגשה או לקופסה סגורה ולמקרר