בקערה נפרדת את החלמון השמן ומיץ תפוזים וסוכר וניל והקמח.
3
את הקמח מנפים כי בקמח יש תמיד גרגירים שהופכים את העוגה לכבדה אים לא מנפים וזה גורם לעוגה לא להיות ספוגית ואוורירית .
4
מוסיפים את הקמח התופח בהדרגה לאחר הניפוי תוך כדיי עירבול אים שאר המרכיבים.
5
לקצף מוסיפים את הבלילה בהדרגה תוך כדיי קיפול עד שהכול נהפך ליחידה אחת עיסה אחת מעבירים לסיר פלא של הספתות של פעם .
6
מחממים את התנור משתנה מתור לתנור דרגת החום בין 180 מעלות ל170 עפייה במשך 45 דקות או יותר לפי הצורך עוד 5 או עשר נועצים קיסם ואים יוצא יבש הקיסם אז העוגה מוכנה .
בקערה נפרדת את החלמון השמן ומיץ תפוזים וסוכר וניל והקמח.
3
את הקמח מנפים כי בקמח יש תמיד גרגירים שהופכים את העוגה לכבדה אים לא מנפים וזה גורם לעוגה לא להיות ספוגית ואוורירית .
4
מוסיפים את הקמח התופח בהדרגה לאחר הניפוי תוך כדיי עירבול אים שאר המרכיבים.
5
לקצף מוסיפים את הבלילה בהדרגה תוך כדיי קיפול עד שהכול נהפך ליחידה אחת עיסה אחת מעבירים לסיר פלא של הספתות של פעם .
6
מחממים את התנור משתנה מתור לתנור דרגת החום בין 180 מעלות ל170 עפייה במשך 45 דקות או יותר לפי הצורך עוד 5 או עשר נועצים קיסם ואים יוצא יבש הקיסם אז העוגה מוכנה .