לןגן

עוגת תפוזים טורט

מאת: שמעון כהן, פורסם: 25/11/2020 | 21:32
עוגת תפוזים טורט

תקציר המתכון: עוגת תפוזים אים טוספות לבחירה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים חלמון וחלבון בקערות נפרדות במקסר ידני או במקסר טוף

  2. את החלבון מקציפים במיקסר אים סוכר עד לקצף סמיך

  3. בקערה נפרדת את החלמון השמן ומיץ תפוזים וסוכר וניל והקמח

  4. את הקמח מנפים כי בקמח יש תמיד גרגירים שהופכים את העוגה לכבדה אים לא מנפים וזה גורם לעוגה לא להיות ספוגית ואוורירית

  5. מוסיפים את הקמח התופח בהדרגה לאחר הניפוי תוך כדיי עירבול אים שאר המרכיבים

  6. לקצף מוסיפים את הבלילה בהדרגה תוך כדיי קיפול עד שהכול נהפך ליחידה אחת עיסה אחת מעבירים לסיר פלא של הספתות של פעם

  7. מחממים את התנור משתנה מתור לתנור דרגת החום בין 180 מעלות ל170 עפייה במשך 45 דקות או יותר לפי הצורך עוד 5 או עשר נועצים קיסם ואים יוצא יבש הקיסם אז העוגה מוכנה

  8. מכינים כוס תה ובתאבון