הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההמון שלבים אבל כל אחד יכול
מתחילים עם גלסאז :.
1)אופן ההכנת הגלסאז'.
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ..
ל 10 דקות ..
2)שמים בכלי גבוה את השוקולד חלב עם חחלב מרוכז ..
3)מביאים לרתיחה את המים גלוקוזה וסוכר עד לקבלת טמפרטורה ..
של 103 מעלות שופכים את הנוזל הרותח על השוקולד חלב למערבבים עם מיקסר מוט מכסים בניילון נצמד מכניסים למקרר לכמה שעות אבל מומלץ ללילה שלם .
4)מחממים תנור לחום .
ל 140° מעלות, כאשר בתחתית התנור מניחים תבנית קטנה עם מים רותחים .
5)אופן הכנת התחתית.
. מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת . מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת העוגה.
6)ממיסים את השוקולד לבן עם 80 מ"ל שמנת מתוקה ושמים בצד .
7)מערבבים את הגבינות, שמנת חמוצה סוכר ותמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים לתערובת אחידה.
8)מוסיפים את התערובות השוקולד והשמנת המתוקה ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים. .
אחרי שהעוגה מוכנה .
מוציאים אותה לחצי שעה על השייש ועוד חצי שעה במקפיא.
9)אופן ההכנת מוס שוקולד חלב .
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות.
.
10) מביאים לרתיחה 160 גרם שמנת מתוקה ומכניסים את השוקולד החלב ומערבבים היטב מוסיפים את הג'לטין המומסת ושמים בצד.
.
11)מקציפים 210 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם של יוגורט ומקפלים לתוך התערובת עד לקבלת תערובת חלקה מחלצים את העוגה מסדרים שקף סבית ויוצקים את המוס על העוגה ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה .
12) הציפוי :.
ממיסים את הגלסאז' במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות וממתינים עד לקבלת 32🌡 מעלות .
מחלצים את העוגה שמים על כלי גבוה ורשת שופכי את גלסאז׳ ומקשטים מה שבא לכם השמיים הם הגבול.