הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאחת העוגות הפופולריות עם שלושה טעמים היא צריכה קצת סבלנות אבל בסוף זה משתלם
מחממים תנור ל 180 מעלות .
מכינים את בסיס הבראוניז:ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה. מערבבים ומוסיפים סוכר תמצית וניל וביצים בהדרגה וטורפים לתערובת אחידה.
מנפים יחד קמח ומלח ומוסיפים לבלילה וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה .
ויוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 15-20 דקות עד שהשוליים יציבים וצפויים מופרדים משפחות התבנית והמרכז יציב בקושי אך עדין רך למגע. מצננים לחלוטין. משחררים מהתבנית ומחירים אותה. מרפדים את דפנות התבנית בשקף ומחזירים את התחתית .
מכינים את מוס השוקולד המריר: מחממים בסיר לסף רתיחה חצי כמות מהשמנת המתוקה(3/4)וקמצוץ מלח ויוצקים על השוקולד המריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מעבירים למקרר ל3-4 שעות עד שהתערובת קרה מאוד .
מכינים את מוס השוקולד החלב: מחממים בסיר לסף רתיחה חצי כמות מהשמנת המתוקה ומלח ויוצקים על השוקולד חלב ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מעבירים למקרר ל3-4 שעות עד שהתערובת קרה מאוד .
מכינים את מוס השוקולד הלבן: מחממים בסיר לסף רתיחה חצי כמות מהשמנת המתוקה ומלח ויוצקים על השוקולד הלבן ומערבבים עד שהשוקולד נמס ומעבירים למקרר ל3-4 שעות עד שהתערובת קרה מאוד .
מסיימים את הכנת המוסים ומרכיבים את העוגה: מקציפים את השוקולד המריר עם יתרת השמנת המתוקה עד לקבלת תערובת קרמית רכה ויציבה .
ויוצקים לתבנית על הבסיס מישרים ומקפיאים 20 דקות ליצוב .
מכינים באותו אופן מוס שוקולד חלב ומחזירים למקפיא ל15 דקות . מסיימים עם שכבת מוס שוקולד לבן ומעבירים למקפיא ל4 שעות עד שהעוגה קפואה ויציבה .
מכינים את לציפוי השוקולד: מחממים בסיר לסף רתיחה שמנת מתוקה ומלח יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס מצננים לטמפ' החדר יוצקים על העוגה הקפואה בעודה בתבנית ומחזירים למקפיא ל10 דקות להתיצבות הציפוי .
מסירים את התבנית ומקלפים את השקף. מכשירים שעתיים במקרר וקורסים בסכין טבולה במים רותחים . בתאבון .