אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

544
צפיות

בחושה קפה פקאן

המתכון של
בחושה קפה פקאן

מתכון של מפלצת העוגיות במקור, מואד טעימה ומומלצת, ללא הפרדת ביצים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 7 ביצים גודל L בטמפ' החדר
  • 1 ורבע כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל או שקית סוכר וניל
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1.5 כף אבקת אפייה
  • כוס מים
  • לתערובת נס קפה ערבבו ביחד
  • 2.5 כפות נס קפה מגורען
  • 3/4 כפית קינמון
  • 2 כפות מים רותחים
  • לשימון התבנית: 2 כפות שמן קנולה
  • לקישוט: 1/4 כוס פקאנים קצוצים (או כל אגוז שרוצים)
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת מיקסר עם בלון (או מקצף ידני) נקציף את הביצים, סוכר ותמצית וניל לקצף בהיר ותפוח מאוד.


  • 2

    נוריד את מהירות המיקסר למהירות נמוכה נוסיף את השמן בהדרגה.


  • 3

    לאחר מכן נוסיף לסרוגין את הקמח וא.אפייה והמים עד לאיחוד, יש להימנע מהקצפת יתר שתפגע בנפח העוגה.


  • 4

    נשמן תבנית אפיה ונשפוף לתוכה 3/4 מהתערובת, את 1/4 הץערובת הנותרת נערבב עם הנס קפה ונשפוך מעל.


  • 5

    עם שיפוד ניצור צורת שיש ונפזר את הפקאן באופן אחיד מעל.


  • 6

    נאפה בתנור ש.


  • 7

    שחומם מראש ל-175 מעלות לכ- 50-55 או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.


  • 8

    תבניות לעוגה:.


  • 9

    אפשר תבנית עגולה 24 מתכת או פירקס, 3 תבניות אנגליש קיק רגילות או 2 רחבות יותר.


1

בקערת מיקסר עם בלון (או מקצף ידני) נקציף את הביצים, סוכר ותמצית וניל לקצף בהיר ותפוח מאוד.


2

נוריד את מהירות המיקסר למהירות נמוכה נוסיף את השמן בהדרגה.


3

לאחר מכן נוסיף לסרוגין את הקמח וא.אפייה והמים עד לאיחוד, יש להימנע מהקצפת יתר שתפגע בנפח העוגה.


4

נשמן תבנית אפיה ונשפוף לתוכה 3/4 מהתערובת, את 1/4 הץערובת הנותרת נערבב עם הנס קפה ונשפוך מעל.


5

עם שיפוד ניצור צורת שיש ונפזר את הפקאן באופן אחיד מעל.


6

נאפה בתנור ש.


7

שחומם מראש ל-175 מעלות לכ- 50-55 או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.


8

תבניות לעוגה:.


9

אפשר תבנית עגולה 24 מתכת או פירקס, 3 תבניות אנגליש קיק רגילות או 2 רחבות יותר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים