ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
7 ביצים גודל L בטמפ' החדר
-
-
1 כף תמצית וניל או שקית סוכר וניל
-
-
-
-
-
לתערובת נס קפה ערבבו ביחד
-
-
-
-
לשימון התבנית: 2 כפות שמן קנולה
-
לקישוט: 1/4 כוס פקאנים קצוצים (או כל אגוז שרוצים)
אופן ההכנה
-
1
בקערת מיקסר עם בלון (או מקצף ידני) נקציף את הביצים, סוכר ותמצית וניל לקצף בהיר ותפוח מאוד.
-
2
נוריד את מהירות המיקסר למהירות נמוכה נוסיף את השמן בהדרגה.
-
3
לאחר מכן נוסיף לסרוגין את הקמח וא.אפייה והמים עד לאיחוד, יש להימנע מהקצפת יתר שתפגע בנפח העוגה.
-
4
נשמן תבנית אפיה ונשפוף לתוכה 3/4 מהתערובת, את 1/4 הץערובת הנותרת נערבב עם הנס קפה ונשפוך מעל.
-
5
עם שיפוד ניצור צורת שיש ונפזר את הפקאן באופן אחיד מעל.
-
6
נאפה בתנור ש.
-
7
שחומם מראש ל-175 מעלות לכ- 50-55 או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
-
8
תבניות לעוגה:.
-
9
אפשר תבנית עגולה 24 מתכת או פירקס, 3 תבניות אנגליש קיק רגילות או 2 רחבות יותר.
1
בקערת מיקסר עם בלון (או מקצף ידני) נקציף את הביצים, סוכר ותמצית וניל לקצף בהיר ותפוח מאוד.
2
נוריד את מהירות המיקסר למהירות נמוכה נוסיף את השמן בהדרגה.
3
לאחר מכן נוסיף לסרוגין את הקמח וא.אפייה והמים עד לאיחוד, יש להימנע מהקצפת יתר שתפגע בנפח העוגה.
4
נשמן תבנית אפיה ונשפוף לתוכה 3/4 מהתערובת, את 1/4 הץערובת הנותרת נערבב עם הנס קפה ונשפוך מעל.
5
עם שיפוד ניצור צורת שיש ונפזר את הפקאן באופן אחיד מעל.
6
נאפה בתנור ש.
7
שחומם מראש ל-175 מעלות לכ- 50-55 או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
8
תבניות לעוגה:.
9
אפשר תבנית עגולה 24 מתכת או פירקס, 3 תבניות אנגליש קיק רגילות או 2 רחבות יותר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים