לןגן

בחושה קפה פקאן

מאת: נעמה , פורסם: 15/10/2020 | 19:16
בחושה קפה פקאן

תקציר המתכון: מתכון של מפלצת העוגיות במקור, מואד טעימה ומומלצת, ללא הפרדת ביצים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת נס קפה ערבבו ביחד

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם בלון (או מקצף ידני) נקציף את הביצים, סוכר ותמצית וניל לקצף בהיר ותפוח מאוד

  2. נוריד את מהירות המיקסר למהירות נמוכה נוסיף את השמן בהדרגה

  3. לאחר מכן נוסיף לסרוגין את הקמח וא.אפייה והמים עד לאיחוד, יש להימנע מהקצפת יתר שתפגע בנפח העוגה

  4. נשמן תבנית אפיה ונשפוף לתוכה 3/4 מהתערובת, את 1/4 הץערובת הנותרת נערבב עם הנס קפה ונשפוך מעל

  5. עם שיפוד ניצור צורת שיש ונפזר את הפקאן באופן אחיד מעל

  6. נאפה בתנור ש

  7. שחומם מראש ל-175 מעלות לכ- 50-55 או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש

  8. תבניות לעוגה:

  9. אפשר תבנית עגולה 24 מתכת או פירקס, 3 תבניות אנגליש קיק רגילות או 2 רחבות יותר