הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף את הביצים והסוכר 5 -7 דקות עד לקבלת עיסה תפוחה ובהירה..
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח בהדרגה, אבקת אפייה וקוקוס. .
לשמן תבנית עגולה גבוהה (או 2 אינג׳ל קייק) ולפזר בתחתית סוכר חום וקוקוס קלוי (לא חובה) .
להכניס לתנור שחומם מראש 170• ל55 דקות עד שעה (לנעוץ קיסם ולראות שהוא יבש).
כשהעוגה מתקררת לפזר אבקת סוכר.
בתאבון .