אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,497
צפיות

עוגת גבינה פירורים עם פיסטוק

המתכון של
עוגת גבינה פירורים עם פיסטוק

טעים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לתחתית ולפירורים
  • 3 חלמונים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 200 גרם חמאה
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • 1/2 כוס פיסטוק טחון דק
  • למלית
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס סוכר אפשר קצת פחות
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 גבינה מסקרפונה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2 כפות מחית פיסטוק
  • לקישוט
  • 1/2 כוס פיסטוק טחון גס
אופן ההכנה
  • 1

    להכין את הבצק .


  • 2

    לשים הכל בקערה וללוש לקבלת בצק רך ונעים .


  • 3

    לחמם תנור 180 מעלות .


  • 4

    לשים בתבנית בתחתית נייר אפיה .


  • 5

    לשטח חצי מהבצק .


  • 6

    לקחת את החצי הדי ולרדד בין 2 נייר אפיה ולהעביר לתבנית התנור .


  • 7

    לאפות עד לקבלת צבע חום בערך 20 דקות .


  • 8

    להוציא לתת להתקרר .


  • 9

    להקציף שמנת מתוקה,סוכר ,אינסטנט פודינג לקבלת קצפת .


  • 10

    להוסיף שמנת חמוצה,גבינה ,מחית פיסטוק ומסקרפונה ולהקציף עוד כמה דקות לא יותר מדי .


  • 11

    לשים בתבנית העגולה שקף מסביב ולהוסיף חצי מכמות הבלילה ומעל לפורר את החצי השני של הבצק,מעל עוד שכבה של הבלילה ומעל מסביב את הבצק לפורר ובאמצע לפזר את הפיסטוק הטחון .


  • 12

    להכניס למקפיא לשנתיים בערך להתייצבות ולהעביר למקרר.


  • 13

    מתאם לתבנית 24 או 26.


1

להכין את הבצק .


2

לשים הכל בקערה וללוש לקבלת בצק רך ונעים .


3

לחמם תנור 180 מעלות .


4

לשים בתבנית בתחתית נייר אפיה .


5

לשטח חצי מהבצק .


6

לקחת את החצי הדי ולרדד בין 2 נייר אפיה ולהעביר לתבנית התנור .


7

לאפות עד לקבלת צבע חום בערך 20 דקות .


8

להוציא לתת להתקרר .


9

להקציף שמנת מתוקה,סוכר ,אינסטנט פודינג לקבלת קצפת .


10

להוסיף שמנת חמוצה,גבינה ,מחית פיסטוק ומסקרפונה ולהקציף עוד כמה דקות לא יותר מדי .


11

לשים בתבנית העגולה שקף מסביב ולהוסיף חצי מכמות הבלילה ומעל לפורר את החצי השני של הבצק,מעל עוד שכבה של הבלילה ומעל מסביב את הבצק לפורר ובאמצע לפזר את הפיסטוק הטחון .


12

להכניס למקפיא לשנתיים בערך להתייצבות ולהעביר למקרר.


13

מתאם לתבנית 24 או 26.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים