לקחת את החצי הדי ולרדד בין 2 נייר אפיה ולהעביר לתבנית התנור .
7
לאפות עד לקבלת צבע חום בערך 20 דקות .
8
להוציא לתת להתקרר .
9
להקציף שמנת מתוקה,סוכר ,אינסטנט פודינג לקבלת קצפת .
10
להוסיף שמנת חמוצה,גבינה ,מחית פיסטוק ומסקרפונה ולהקציף עוד כמה דקות לא יותר מדי .
11
לשים בתבנית העגולה שקף מסביב ולהוסיף חצי מכמות הבלילה ומעל לפורר את החצי השני של הבצק,מעל עוד שכבה של הבלילה ומעל מסביב את הבצק לפורר ובאמצע לפזר את הפיסטוק הטחון .
12
להכניס למקפיא לשנתיים בערך להתייצבות ולהעביר למקרר.
13
מתאם לתבנית 24 או 26.
1
להכין את הבצק .
2
לשים הכל בקערה וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
3
לחמם תנור 180 מעלות .
4
לשים בתבנית בתחתית נייר אפיה .
5
לשטח חצי מהבצק .
6
לקחת את החצי הדי ולרדד בין 2 נייר אפיה ולהעביר לתבנית התנור .
7
לאפות עד לקבלת צבע חום בערך 20 דקות .
8
להוציא לתת להתקרר .
9
להקציף שמנת מתוקה,סוכר ,אינסטנט פודינג לקבלת קצפת .
10
להוסיף שמנת חמוצה,גבינה ,מחית פיסטוק ומסקרפונה ולהקציף עוד כמה דקות לא יותר מדי .
11
לשים בתבנית העגולה שקף מסביב ולהוסיף חצי מכמות הבלילה ומעל לפורר את החצי השני של הבצק,מעל עוד שכבה של הבלילה ומעל מסביב את הבצק לפורר ובאמצע לפזר את הפיסטוק הטחון .
12
להכניס למקפיא לשנתיים בערך להתייצבות ולהעביר למקרר.