את החלמונים הגבינה השמנת לימון מגורד סוכר וניל לערבב היטיב ולהוסיף את ה4 כפות קונפלור
אחר כך להעביר רבע מכמות הקצף ביצים לתערובת הגבינה לערבב
תנועות עטיפה ואז את כל השאר להזהר שהקצף לא ישבר
להוסיף לבצק האפוי ולאפות 1.40 דקטת על חום קבוע של 150 מעלות לא לפתוח את התנור לא לעלות מעלות ולא להוריד חוד אחיד במשך 1.40 זה הפטנט אחרי שנאפה לערבב שמנת חמוצה אחת עם 2 כפות חלב מרוכז ולשפוך על העוגה לאפות עןד 5 דקות ולהוציא מהתנור