עוגת גבינה
מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 31/08/2020 | 16:40
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 כוסות קמח תופח
-
3 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות פיסטוק טחון
-
120 ג"ר חמאה רכה
-
1 סוכר וניל
-
ללוש בצק רך לרפד תבנית עגולה ולאפות 10 דקות בחום 150
-
למילית 750 ג"ר גבינה סקי
-
1 שמנת חמוצה של פעם
-
5 ביצים גדולות
-
חצי כוס סוכר
-
1 סוכר וניל
-
גרידת לימון
-
4 כפות קונפלור
-
את החלבון להקציף לקצף קשה עם חצי כוס סוכר
-
את החלמונים הגבינה השמנת לימון מגורד סוכר וניל לערבב היטיב ולהוסיף את ה4 כפות קונפלור
-
אחר כך להעביר רבע מכמות הקצף ביצים לתערובת הגבינה לערבב
-
תנועות עטיפה ואז את כל השאר להזהר שהקצף לא ישבר
-
להוסיף לבצק האפוי ולאפות 1.40 דקטת על חום קבוע של 150 מעלות לא לפתוח את התנור לא לעלות מעלות ולא להוריד חוד אחיד במשך 1.40 זה הפטנט אחרי שנאפה לערבב שמנת חמוצה אחת עם 2 כפות חלב מרוכז ולשפוך על העוגה לאפות עןד 5 דקות ולהוציא מהתנור
-
אחרי שעה להעביר לכלי שמתאים למקרר
אופן הכנה
-
.