ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לתבנית 26 או 24 עגולה - אין צורך לשמן את התבנית
-
לתחתית ולכיסוי
-
30 (בערך) עוגיות אוראו טחונות דק
-
100 גר' חמאה או מחמאה לפרווה
-
למלית
-
2 שמנת מתוקה להקצפה (סה''כ 500 מ''ל) או צמחית לפרווה
-
1 כוס חלב או חלב שקדים לפרווה
-
-
1 אינסטנט פודינג וניל (80 גר')
-
גביע גבינה לבנה 5%/9%/30% (השתמשתי ב- 30%) 250 גר' או 200 גר'
-
-
לקישוט
-
4 עוגיות אוראו שבורות לחצאים
אופן ההכנה
-
1
להניח חצי מפירורי האוראו שטחנו בקערה גדולה וחצי בקערה קטנה בצד עבור הכיסוי..
-
2
להמיס את החמאה ולערבב עם הפירורים בקערה הגדולה..
-
3
לשטח את הפירורים בתבנית העוגה ולהניח במקרר 20 דק'..
-
4
בינתיים להקציף שמנת מתוקה, סוכר, חלב ופודינג וניל לקצפת יציבה..
-
5
להוסיף את גביע הגבינה ולערבב רק עד איחוד..
-
6
להוסיף את שברי האוראו ולערבב..
-
7
למזוג את תערובת הגבינה לתבנית וליישר..
-
8
לפזר למעלה את יתרת פירורי האוראו ולקשט בחצאי אוראו..
-
9
להקפיא לפחות שעתיים ולהוציא שעה לפני ההגשה למקרר.
1
להניח חצי מפירורי האוראו שטחנו בקערה גדולה וחצי בקערה קטנה בצד עבור הכיסוי..
2
להמיס את החמאה ולערבב עם הפירורים בקערה הגדולה..
3
לשטח את הפירורים בתבנית העוגה ולהניח במקרר 20 דק'..
4
בינתיים להקציף שמנת מתוקה, סוכר, חלב ופודינג וניל לקצפת יציבה..
5
להוסיף את גביע הגבינה ולערבב רק עד איחוד..
6
להוסיף את שברי האוראו ולערבב..
7
למזוג את תערובת הגבינה לתבנית וליישר..
8
לפזר למעלה את יתרת פירורי האוראו ולקשט בחצאי אוראו..
9
להקפיא לפחות שעתיים ולהוציא שעה לפני ההגשה למקרר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים