לןגן

עוגת אוראו וגבינה

מאת: אורית לוי, פורסם: 13/08/2020 | 09:45
עוגת אוראו וגבינה

תקציר המתכון: מרשימה וטעימה בטירוף בכלום עבודה - כמו שאני אוהבת ♥

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתחתית ולכיסוי

למלית

לקישוט

אופן הכנה

  1. להניח חצי מפירורי האוראו שטחנו בקערה גדולה וחצי בקערה קטנה בצד עבור הכיסוי.

  2. להמיס את החמאה ולערבב עם הפירורים בקערה הגדולה.

  3. לשטח את הפירורים בתבנית העוגה ולהניח במקרר 20 דק'.

  4. בינתיים להקציף שמנת מתוקה, סוכר, חלב ופודינג וניל לקצפת יציבה.

  5. להוסיף את גביע הגבינה ולערבב רק עד איחוד.

  6. להוסיף את שברי האוראו ולערבב.

  7. למזוג את תערובת הגבינה לתבנית וליישר.

  8. לפזר למעלה את יתרת פירורי האוראו ולקשט בחצאי אוראו.

  9. להקפיא לפחות שעתיים ולהוציא שעה לפני ההגשה למקרר