הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלכל מי שאוהת פרג
1) מכניסים לקערת המיקסר את הקמח, אבקת האפייה, .
125 גרם סוכר ,פרג ומערבבים..
2)שופכים לתוך סיר קטן את החלב תמצית הווניל וחמאה.
ומבשלים יחד עד שהחמאה נמסה והתערובת מגיעה לרתיחה..
3)מורידים מהאש, מוסיפים לקערה של היבשים (קמח ,פרג וסוכר) ומערבבים..
מוסיפים את התפוחים ושוב מערבבים..
4)מוסיפים חלמונים אחד אחד תוך כדי ערבוב, עד לקבלת תערובת אחידה..
5)מקציפים את החלבונים עם 125 גרם סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אבל עדיין רכה .
6) מרפדים תבנית בקוטר 24 ס"מ בנייר אפיה בתחתית וגם בדפנות וגם מרססים ספריי שמן ויוצקים את התערובת .
אופים בחום של 170 מעלות במשך 45 עד 50 דקות עד שהעוגה מתייצבת וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש..
7)אופן הכנת הציפוי גנאש שוקולד:.
מביאים לרתיחה את השמנת מתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים דקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק.
8)מחלצים את העוגה מנהיחים על רשת וכלי גבוה .
ואפשר לצפות את העוגה ואפשר לקשט מה שבא לכם השמיים הם הגבול.