קרם : מקציפים 2 שמנת לקצפת עם סוכר ופודינג אינסטנט עד לקבלת מרקם יציב. מרככים את הגבינה עם כף בגביע שלה, ומוסיפים לסירוגין לקערת הקצפת. ממשיכים להקציף בערך עוד דקה.
3
מכינים בקערה תערובת של חלב עם נס קפה.
4
הכנת העוגה : טובלים במהירות כל פעם ביסקוויט בקערת החלב עם הנס קפה, ומניחים שכבה ראשונה פתיבר קלאסי. מעל לביסקוויטים מורחים 1/2 מכמות הקרם. מעל לקרם מניחים שכבה שנייה של פתיבר שוקולד שטובלים במהירות בתערובת החלב. מורחים את יתרת תערובת הקרם (יצא: ביסקוויטים, קרם, ביסקוויטים, קרם).
כשהרוטב התקרר שופכים אותו על העוגה. מכניסים את העוגה למקרר למספר שעות לפני ההגשה.
1
תבנית בגודל 20X30.
2
קרם : מקציפים 2 שמנת לקצפת עם סוכר ופודינג אינסטנט עד לקבלת מרקם יציב. מרככים את הגבינה עם כף בגביע שלה, ומוסיפים לסירוגין לקערת הקצפת. ממשיכים להקציף בערך עוד דקה.
3
מכינים בקערה תערובת של חלב עם נס קפה.
4
הכנת העוגה : טובלים במהירות כל פעם ביסקוויט בקערת החלב עם הנס קפה, ומניחים שכבה ראשונה פתיבר קלאסי. מעל לביסקוויטים מורחים 1/2 מכמות הקרם. מעל לקרם מניחים שכבה שנייה של פתיבר שוקולד שטובלים במהירות בתערובת החלב. מורחים את יתרת תערובת הקרם (יצא: ביסקוויטים, קרם, ביסקוויטים, קרם).