תקציר המתכון: קרדיט למתכון של סימה דנינו
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
תבנית בגודל 20X30
קרם : מקציפים 2 שמנת לקצפת עם סוכר ופודינג אינסטנט עד לקבלת מרקם יציב. מרככים את הגבינה עם כף בגביע שלה, ומוסיפים לסירוגין לקערת הקצפת. ממשיכים להקציף בערך עוד דקה
מכינים בקערה תערובת של חלב עם נס קפה
הכנת העוגה : טובלים במהירות כל פעם ביסקוויט בקערת החלב עם הנס קפה, ומניחים שכבה ראשונה פתיבר קלאסי. מעל לביסקוויטים מורחים 1/2 מכמות הקרם. מעל לקרם מניחים שכבה שנייה של פתיבר שוקולד שטובלים במהירות בתערובת החלב. מורחים את יתרת תערובת הקרם (יצא: ביסקוויטים, קרם, ביסקוויטים, קרם)
הכנת רוטב קרמל בלונדי: ממיסים בסיר 2 חבילות שוקולד וקופ' שמנת להקצפה. מערבבים עד שהקרם יציב. מורידים מהאש ומקררים בטמפרטורת החדר
כשהרוטב התקרר שופכים אותו על העוגה. מכניסים את העוגה למקרר למספר שעות לפני ההגשה