אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

813
צפיות

עוגת קרם קרמי נהדרת

המתכון של
עוגת קרם קרמי  נהדרת

עוגה מנצחת כייף בכל ביס

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבסיס
  • 6 ביצים מופרדות
  • 80 גרם אינסטנט
  • שוקולד
  • כף שמן חמניות
  • תמצית ווניל
  • גרד תפוז
  • כוס סוכר
  • לקרם
  • 2 שמנת צימחית
  • כוס חלב שקדים
  • אינסטנט ווניל
  • 2-3 טיפות
  • תמצית שקדים
  • לציפוי השוקולד
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 שמנת צמחית
אופן ההכנה
  • 1

    מעבירים.


  • 2

    למיקסר מעבירים חלבונים ומקציפים עם כוס סוכר לקציפה תפוחה ובהירה..


  • 3

    בקערית ניפרדת מעבירים חלמונים עם השמן ותמציות גרד תפוז . ואחר.


  • 4

    מוסיפים לחלבונים המוקצפים. ואת האינסטנט שוקולד ומערבבים בעטיפה..


  • 5

    יוצקים לתבנית עגולה מרופדת. אופים בחום 180 מעלות .


  • 6

    אפיה כ-40 דקות .


  • 7

    לקרם.


  • 8

    מקציפים שמנת חלב ואיסטנט ומורחים על העוגה .


  • 9

    לציפוי השוקולד.


  • 10

    מביאים שמנת עד לסף רתיחה מורידים ומוסיפים שוקולד מריר .


  • 11

    ומורחים על העוגה .


  • 12

    ממשיכים לקשט ככל עולה על לבכם .


1

מעבירים.


2

למיקסר מעבירים חלבונים ומקציפים עם כוס סוכר לקציפה תפוחה ובהירה..


3

בקערית ניפרדת מעבירים חלמונים עם השמן ותמציות גרד תפוז . ואחר.


4

מוסיפים לחלבונים המוקצפים. ואת האינסטנט שוקולד ומערבבים בעטיפה..


5

יוצקים לתבנית עגולה מרופדת. אופים בחום 180 מעלות .


6

אפיה כ-40 דקות .


7

לקרם.


8

מקציפים שמנת חלב ואיסטנט ומורחים על העוגה .


9

לציפוי השוקולד.


10

מביאים שמנת עד לסף רתיחה מורידים ומוסיפים שוקולד מריר .


11

ומורחים על העוגה .


12

ממשיכים לקשט ככל עולה על לבכם .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים