אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,342
צפיות

עוגת גבינה ואפרסקים

המתכון של
עוגת גבינה ואפרסקים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 750 גר גבינה 5%
  • כוס חדפ קר סוכר
  • 5 ביצים מופרדות
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות קמח
  • כרבע כוס שמנת מתוקה
  • 3 כפות אינסנט פודינג וניל
  • חצי כפית תמצית וניל
  • חצאי אפרסקים משומרים
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לקצף גבוה ויציב..


  • 2

    בקערה שניה עם מטרפה לערבב חלמונים, גבינה,קורנפלור קמח אינסטנט פודינג וניל,שמנת מתוקה ותמצית וניל לערבב הכל היטב שלא יהיו גושים. .


  • 3

    להוסיף לקערה את קצף החלבונים בהדרגה . ולערבב בתנועות קיפול..


  • 4

    לחמם תנור 180 מע .


  • 5

    לשמן תבנית גודל 24-26.


  • 6

    (רצוי לשים נייר אפיה).


  • 7

    ליצוק לתוכה את התערובת ולסדר מעל את חצאי האפרסקים ..


  • 8

    להכניס לתנור ל רבע שעה ב 180 ולהוריד ל 160 לעוד כשעה . שעה ורבע.את התבנית של העוגה אפיתי בתוך תבנית התנור..


  • 9

    שמתי מים חמים בתבנית נוספת על בסיס התנור כדי ליצור סביבת לחות ..


  • 10

    תהנו הילה❤.


  • 11

    לאחר האפיה לחכות רבע שעה להוציא את התבנית להתקררות על השיש ולמקרר . לכמה שעות . .


1

להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לקצף גבוה ויציב..


2

בקערה שניה עם מטרפה לערבב חלמונים, גבינה,קורנפלור קמח אינסטנט פודינג וניל,שמנת מתוקה ותמצית וניל לערבב הכל היטב שלא יהיו גושים. .


3

להוסיף לקערה את קצף החלבונים בהדרגה . ולערבב בתנועות קיפול..


4

לחמם תנור 180 מע .


5

לשמן תבנית גודל 24-26.


6

(רצוי לשים נייר אפיה).


7

ליצוק לתוכה את התערובת ולסדר מעל את חצאי האפרסקים ..


8

להכניס לתנור ל רבע שעה ב 180 ולהוריד ל 160 לעוד כשעה . שעה ורבע.את התבנית של העוגה אפיתי בתוך תבנית התנור..


9

שמתי מים חמים בתבנית נוספת על בסיס התנור כדי ליצור סביבת לחות ..


10

תהנו הילה❤.


11

לאחר האפיה לחכות רבע שעה להוציא את התבנית להתקררות על השיש ולמקרר . לכמה שעות . .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים