לןגן

עוגת גבינה ואפרסקים

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 27/06/2020 | 10:45
עוגת גבינה ואפרסקים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לקצף גבוה ויציב.

  2. בקערה שניה עם מטרפה לערבב חלמונים, גבינה,קורנפלור קמח אינסטנט פודינג וניל,שמנת מתוקה ותמצית וניל לערבב הכל היטב שלא יהיו גושים.

  3. להוסיף לקערה את קצף החלבונים בהדרגה . ולערבב בתנועות קיפול.

  4. לחמם תנור 180 מע

  5. לשמן תבנית גודל 24-26

  6. (רצוי לשים נייר אפיה)

  7. ליצוק לתוכה את התערובת ולסדר מעל את חצאי האפרסקים .

  8. להכניס לתנור ל רבע שעה ב 180 ולהוריד ל 160 לעוד כשעה . שעה ורבע.את התבנית של העוגה אפיתי בתוך תבנית התנור.

  9. שמתי מים חמים בתבנית נוספת על בסיס התנור כדי ליצור סביבת לחות .

  10. תהנו הילה❤

  11. לאחר האפיה לחכות רבע שעה להוציא את התבנית להתקררות על השיש ולמקרר . לכמה שעות .