הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהממכרת, מושלמת, רכה, נימוחה, מטרפה ידנית, קערה ערבוב ולתנור, מתכון "שמור וגזור", וכן אפשר גם ללא גלוטן.
מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות (לא טורבו).
בקערה גדולה שמים את הגבינות, סוכר, סוכר וניל ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצה אחר ביצה תוך כדי ערבוב עד הטמעה.
מוסיפים את השמן, גרדת לימון וממשיכים לערבב עוד 2 דקות נוספות .
מנפים מעל תערובת העוגה את הקמח, אבקת אפייה, אינסטנט פודינג מוסיפים את החלב וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
זה הזמן להוסיף רק אם רוצים את התוספת שאהבתם, מערבבים בקערה קטנה את התוספת + 1 כף קמח ומערבבים היטב (הקמח מונע שהתוספת לא תשקע בתחתית העוגה לכן לא לוותר על קימוח התוספת שבחרתם) מוסיפים לתערובת ובוחשים 1-2 דקות נוספות.
יוצקים לתוך התבנית/תבניות מיישרים בעזרת כף, דופקים על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר, מכניסים לתנור ואופים 45 דקות עד להזהבה.
מקררים היטב, מפזרים אבקת סוכר ומגישים .
טיפים...
אפשר לעשות את העוגה בלי שום תוספות כך או כך העוגה מצוינת וטעימה אש!!!.
אפשר לצפות אותה בציפוי... שמים בקערה קטנה 1 שמנת חמוצה (200 מ"ל), 1 שקית סוכר וניל (10 גרם), מערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, מוציאים את העוגה/עוגות מהתנור מורחים מעליהן את הציפוי בזהירות ובעדינות, מכניסים את העוגות לתנור לאפייה של 4-5 דקות לא יותר, מוציאים מיד מהתנור ומקררים, לאחר שהעוגה התקררה מכניסים למקרר.
זהו מוכן!!! כדאי נסו, ממליצה לכם העוגה נהדרת וטעימה, כל אחד יכול, ממהרים מתעצלים זו העוגה. .
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .