ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לציפוי
-
-
-
חבילה ורבע אינסטנג פודינג וניל
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים את הגבינה מערבבים ממקמים את המסננת מעל הקערה ושמים את בד הגזה או החיתול, מוזגים את הגבינה ומשאירים יום אחד במקרר..
-
2
בקערה שמים את הגבינה מוסיפים את הסוכר ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה..
-
3
מוסיפים את השמנת המתוקה ומטריפים במטרפה. מוסיפים את הביצים ומקציפים לאחר כל ביצה עד שהביצה נבלעת בתוך הבלילה ולבסוף מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים..
-
4
מרפדים תבנית אפיה עגולה בנייר אפייה ושופכים לתוכה את הבלילה..
-
5
אופים בתנור של 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה בערך שעה..
-
6
בקערת מיקסר שמים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנג פודינג ומקציפים לקצפת יציבה..
-
7
לאחר שהעוגה התקררה מצפים את העוגה עם הקצפת ושמים במקרר למשך לילה..
1
בקערה שמים את הגבינה מערבבים ממקמים את המסננת מעל הקערה ושמים את בד הגזה או החיתול, מוזגים את הגבינה ומשאירים יום אחד במקרר..
2
בקערה שמים את הגבינה מוסיפים את הסוכר ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה..
3
מוסיפים את השמנת המתוקה ומטריפים במטרפה. מוסיפים את הביצים ומקציפים לאחר כל ביצה עד שהביצה נבלעת בתוך הבלילה ולבסוף מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים..
4
מרפדים תבנית אפיה עגולה בנייר אפייה ושופכים לתוכה את הבלילה..
5
אופים בתנור של 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה בערך שעה..
6
בקערת מיקסר שמים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנג פודינג ומקציפים לקצפת יציבה..
7
לאחר שהעוגה התקררה מצפים את העוגה עם הקצפת ושמים במקרר למשך לילה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים