אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

356
צפיות

עוגת גבינה בציפוי שמנת מתוקה

המתכון של
עוגת גבינה בציפוי שמנת מתוקה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 3 חבילות גבינה לבנה 5%
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 400 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1.5 כפות עמילן
  • חבילה סוכר וניל
  • לציפוי
  • 300 שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • חבילה ורבע אינסטנג פודינג וניל
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את הגבינה מערבבים ממקמים את המסננת מעל הקערה ושמים את בד הגזה או החיתול, מוזגים את הגבינה ומשאירים יום אחד במקרר..


  • 2

    בקערה שמים את הגבינה מוסיפים את הסוכר ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה..


  • 3

    מוסיפים את השמנת המתוקה ומטריפים במטרפה. מוסיפים את הביצים ומקציפים לאחר כל ביצה עד שהביצה נבלעת בתוך הבלילה ולבסוף מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים..


  • 4

    מרפדים תבנית אפיה עגולה בנייר אפייה ושופכים לתוכה את הבלילה..


  • 5

    אופים בתנור של 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה בערך שעה..


  • 6

    בקערת מיקסר שמים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנג פודינג ומקציפים לקצפת יציבה..


  • 7

    לאחר שהעוגה התקררה מצפים את העוגה עם הקצפת ושמים במקרר למשך לילה..


1

בקערה שמים את הגבינה מערבבים ממקמים את המסננת מעל הקערה ושמים את בד הגזה או החיתול, מוזגים את הגבינה ומשאירים יום אחד במקרר..


2

בקערה שמים את הגבינה מוסיפים את הסוכר ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה..


3

מוסיפים את השמנת המתוקה ומטריפים במטרפה. מוסיפים את הביצים ומקציפים לאחר כל ביצה עד שהביצה נבלעת בתוך הבלילה ולבסוף מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים..


4

מרפדים תבנית אפיה עגולה בנייר אפייה ושופכים לתוכה את הבלילה..


5

אופים בתנור של 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה בערך שעה..


6

בקערת מיקסר שמים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנג פודינג ומקציפים לקצפת יציבה..


7

לאחר שהעוגה התקררה מצפים את העוגה עם הקצפת ושמים במקרר למשך לילה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים