הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלטרוף במטרפה ביצה עם סוכר עד להמסת הסוכר (לא להקציף) .
להוסיף תוך כדי ערבוב במטרפה את השמן, שמנת, שוקולית, נס קפה ובסוף קמח. לערבב עד לאיחוד.
לשפוך את התערובת לתבנית אינגליש קייק חד פעמית.
לאפות כ- 40 דקות בחום 160 מעלות. לבדוק שהחלק העליון של העוגה קפיצי למגע ולא נוזלי, אם כן העוגה מוכנה.
לשחרר העוגה מהתבנית ע"ג קרש מכוסה בנייר אפייה ולהפוך אותה על צידה השני. אחרי שהעוגה התקררה בחום החדר יש לחצות אותה ל-2 .
למרוח על חצייה של העוגה את קרם הקפה שהקצפנו לקרם יציב. נכסה את העוגה עם החצי השני ונסיר את שאריות הקרם מצידי העוגה.
נכין את ציפוי העוגה - להמיס במיקרוגל את השוקולד עם השמן ובסוף להוסיף את אגוזי הלוז.
להניח את העוגה על משטח מוגבה ומתחתיו נייר אפייה. לשפוך את הציפוי על החלק העליון של העוגה ונצפה את דפנות העוגה במהירות בטרם הציפוי יתקשה.
ניתן לקשט את העוגה עם שארית קרם הקפה - לזלף באמצעות שקית זילוף וצנטר. או פיזור אגוזי לוז.
(יש סרטון ביוטיוב בשם : עוגת קפה בחושה חגיגית בציפוי קראנצ'י).