הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהכנת הבצק:.
במיקסר עם וו לישה נכניס את הקמח הסוכר והשמרים נערבל לדקה לאיוורור ...נוסיף את שאר המרכיבים ונערבל לכ 12 דקות עד שרואים שחלק מהבצק נדבק לתחתית הקערה והבצק יוצא רך ודביק ...בידיים משומנות נאסוף את הבצק מקערת המיקסר נלוש על שיש משומן ונאסוף לכדור..נקמח קערה נקייה נניח את הכדור בצק .. ...נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר ל3 שעות !! .
להכנת המלית : .
לערבב את כל מצרכי מלית הגבינות למעט הצימוקים ...לאחר עירבוב אחיד נוסיף את הצימוקים ונאחד ...נעטוף בניילון נצמד ונשמור במקרר עד לשימוש ( הערה מי שלא אוהב צימוקים יכול לוותר) ..
להכנת הסירופ: .
להרתיח בסיר קטן על הגז את הסוכר והמים תוך כדי ערבוב מתמיד עד להמסה ולצנן לטמפרטורת החדר..
להכנת השטרודל : .
לחלק את הבצק ל 3 כדורים ....
לקמח משטח עבודה ....לרדד כל כדור לעיגול או מרובע רחב ודק .
להניח כמות נדיבה ממלית הגבינה במרכז לאורך לחתוך את צידי הבצק בקווים שווים (ראו בתמונות) .
לסגור ימין שמאל ימין שמאל עד הסוף .
יוצאים 3 שטרודלים ! .
להניח על תבנית תנור או אינגליש קייק לכסות בניילון רופף ולתת תפיחה של 40 דקות ...להבריש חלמון וחלב לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להזהבה ! .
איך שיוצא מהתנור להבריש סירופ קר בטמפרטורת החדר !! .
ניתן להקפיא ולהפשיר לילה לפני ההגשה במקרר ! בהצלחה אילנית בניזרי .