אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

713
צפיות

עוגת פרג ומחית פיסטוקים מזמינה ומיוחדת

המתכון של
עוגת פרג ומחית פיסטוקים  מזמינה ומיוחדת

עוגה עשירה איכותית

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 150 גרם פרג טחון טרי
  • 70 גרם שוקולד מריר איכותי מגורר
  • 3 כפות חמוציות
  • 6 ביצים מופרדות
  • 3-4 קמח תופח מנופה
  • 3/4 כוס סוכר לקציפת החלבונים
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס סוכר לקציפת החלמונים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/2 כוס שמן חמניות
  • כפית גרד לימון
  • 80-120 גרם שמנת צמחית
  • לקרם העשיר
  • 1-2 שמנת צימחית
  • 4-2 כפות אינסטנט
  • 3-4 כפות מחית פיסטוק מוכן
  • להשיג בחניות המובחרות
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל-180 מעלות.


  • 2

    מעבירים לקערה את הפרג. השוקולד. הקמח והחמוציות. ומערבבים.


  • 3

    מעבירים למיקסר את החלבונים המלח. והסוכר בהדרגה .


  • 4

    ומקציפים. עד לקצף יציב. ומבריק. מעבירים לקערה.


  • 5

    למיקסר נקי מקציפים את החלמונים ובהדרגה מוסיפים את הסוכר .


  • 6

    וסוכר וניל. תוך הוספה הדרגתית. של השמן עד לקבלת קציפה בהירה.


  • 7

    ואוורירית.מוסיפים גרד לימון הברנדי. ומערבבים היטב. .


  • 8

    מבליעים את קציפת החלמונים לתוך קצף החלבונים. בתנועות קיפול..


  • 9

    וממשיכים להבליע את תערובת הפרג ואת השמנת הצמחית כף אחר כף .


  • 10

    לתערובת בעטיפה. יוצקים את העיסה לתבנית 26 קפיצית מרופדת. .


  • 11

    אופים בתנור שחומם ל=180 מעלות.


  • 12

    כ-45 דקות/ יכול יותר כל אחת והתנור שלה. .


  • 13

    לבדוק עם קיסם לא ליבש את העוגה.


  • 14

    לקרם העשיר.


  • 15

    מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט וניל ובעטיפה מוסיפים את מחית הפיסטוקים. .


  • 16

    מי שאוהב חלב ניתן להוסיף בין חצי כוס לכוס .


1

מחממים תנור ל-180 מעלות.


2

מעבירים לקערה את הפרג. השוקולד. הקמח והחמוציות. ומערבבים.


3

מעבירים למיקסר את החלבונים המלח. והסוכר בהדרגה .


4

ומקציפים. עד לקצף יציב. ומבריק. מעבירים לקערה.


5

למיקסר נקי מקציפים את החלמונים ובהדרגה מוסיפים את הסוכר .


6

וסוכר וניל. תוך הוספה הדרגתית. של השמן עד לקבלת קציפה בהירה.


7

ואוורירית.מוסיפים גרד לימון הברנדי. ומערבבים היטב. .


8

מבליעים את קציפת החלמונים לתוך קצף החלבונים. בתנועות קיפול..


9

וממשיכים להבליע את תערובת הפרג ואת השמנת הצמחית כף אחר כף .


10

לתערובת בעטיפה. יוצקים את העיסה לתבנית 26 קפיצית מרופדת. .


11

אופים בתנור שחומם ל=180 מעלות.


12

כ-45 דקות/ יכול יותר כל אחת והתנור שלה. .


13

לבדוק עם קיסם לא ליבש את העוגה.


14

לקרם העשיר.


15

מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט וניל ובעטיפה מוסיפים את מחית הפיסטוקים. .


16

מי שאוהב חלב ניתן להוסיף בין חצי כוס לכוס .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים