ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 שוקולד מריר אפשר בטעם קפה
-
אופן ההכנה
-
1
שיכבה ראשונה .
-
2
לערבב את כל החומרים יחד .
-
3
ליצור בצק .
-
4
לשטוח בתבנית של תנור (גדולה).
-
5
לאפות בחום 180 מעלות 15 דקות.
-
6
ולקרר מעט.
-
7
שיכבה שניה .
-
8
לערבב הכל יחד .
-
9
בסוף להוסיף את השוקולד צ’יפס .
-
10
לשפוך על הבצק האפוי שהתקרר מעט .
-
11
לאפות 25 דקות נוספים .
-
12
להוציא לקרר טוב .
-
13
ציפוי .
-
14
להמיס לקרם חלק .
-
15
לשפוך על העוגה .
-
16
לקרר את העוגה .
-
17
לחתוך לקוביות .
-
18
ולהנות .
-
19
ניתן לסדר בקופסא עם נייר הפרדה .
-
20
ולהקפיא .
-
21
אני אישית אוהבת את העוגה קפואה .
1
שיכבה ראשונה .
2
לערבב את כל החומרים יחד .
3
ליצור בצק .
4
לשטוח בתבנית של תנור (גדולה).
5
לאפות בחום 180 מעלות 15 דקות.
6
ולקרר מעט.
7
שיכבה שניה .
8
לערבב הכל יחד .
9
בסוף להוסיף את השוקולד צ’יפס .
10
לשפוך על הבצק האפוי שהתקרר מעט .
11
לאפות 25 דקות נוספים .
12
להוציא לקרר טוב .
13
ציפוי .
14
להמיס לקרם חלק .
15
לשפוך על העוגה .
16
לקרר את העוגה .
17
לחתוך לקוביות .
18
ולהנות .
19
ניתן לסדר בקופסא עם נייר הפרדה .
20
ולהקפיא .
21
אני אישית אוהבת את העוגה קפואה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים