לןגן

עוגת פרג ומחית פיסטוקים מזמינה ומיוחדת

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 07/05/2020 | 01:20
עוגת פרג ומחית פיסטוקים  מזמינה ומיוחדת

תקציר המתכון: עוגה עשירה איכותית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות

  2. מעבירים לקערה את הפרג. השוקולד. הקמח והחמוציות. ומערבבים

  3. מעבירים למיקסר את החלבונים המלח. והסוכר בהדרגה

  4. ומקציפים. עד לקצף יציב. ומבריק. מעבירים לקערה

  5. למיקסר נקי מקציפים את החלמונים ובהדרגה מוסיפים את הסוכר

  6. וסוכר וניל. תוך הוספה הדרגתית. של השמן עד לקבלת קציפה בהירה

  7. ואוורירית.מוסיפים גרד לימון הברנדי. ומערבבים היטב.

  8. מבליעים את קציפת החלמונים לתוך קצף החלבונים. בתנועות קיפול.

  9. וממשיכים להבליע את תערובת הפרג ואת השמנת הצמחית כף אחר כף

  10. לתערובת בעטיפה. יוצקים את העיסה לתבנית 26 קפיצית מרופדת.

  11. אופים בתנור שחומם ל=180 מעלות

  12. כ-45 דקות/ יכול יותר כל אחת והתנור שלה.

  13. לבדוק עם קיסם לא ליבש את העוגה

  14. לקרם העשיר

  15. מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט וניל ובעטיפה מוסיפים את מחית הפיסטוקים.

  16. מי שאוהב חלב ניתן להוסיף בין חצי כוס לכוס