אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

706
צפיות

ריבועי שוקולד לבן ופירות יער

המתכון של
ריבועי שוקולד לבן ופירות יער

בקלי קלות חיתוכיות מושלמות! השראה ממתכון של ליבנת גוטליב הכישרונית

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 100 גר' חמאה מומסת
  • חצי כוס סוכר דמררה חד''פ לשתייה חמה
  • 6 כפות סוכר
  • 2 ביצים גודל L
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות תמצית רום
  • 1 כוס חד''פ שתייה חמה קמח
  • חצי חב' אבקת אפייה (5 גר')
  • 100 גר' שוקולד לבן (נטיפים או לשבור לקוביות קטנות)
  • 200 גר' פירות יער קפואים או דובדבן קפוא
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 170 מעלות ולשמן תבנית בינונית.


  • 2

    בקערת המיקסר להקציף את החמאה ושני סוגי הסוכר לתערובת אחידה כדקה..


  • 3

    להוסיף ביצים, תמצית וניל ותמצית רום..


  • 4

    להחליף את וו ההקצפה לוו גיטרה ולהוסיף את הקמח והשוקולד ולערבב עד קבלת עיסה אחידה..


  • 5

    לשטח את הבלילה לתוך התבנית וליישר..


  • 6

    לפזר את הפירות הקפואים למעלה..


  • 7

    לאפות 30 דק' או עד נעיצת קיסם ושייצא יבש..


  • 8

    לאחר צינון לפזר אבקת סוכר ולחתוך לריבועים קטנים..


1

לחמם תנור ל- 170 מעלות ולשמן תבנית בינונית.


2

בקערת המיקסר להקציף את החמאה ושני סוגי הסוכר לתערובת אחידה כדקה..


3

להוסיף ביצים, תמצית וניל ותמצית רום..


4

להחליף את וו ההקצפה לוו גיטרה ולהוסיף את הקמח והשוקולד ולערבב עד קבלת עיסה אחידה..


5

לשטח את הבלילה לתוך התבנית וליישר..


6

לפזר את הפירות הקפואים למעלה..


7

לאפות 30 דק' או עד נעיצת קיסם ושייצא יבש..


8

לאחר צינון לפזר אבקת סוכר ולחתוך לריבועים קטנים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים