לןגן

ריבועי שוקולד לבן ופירות יער

מאת: אורית לוי, פורסם: 22/04/2020 | 11:40
ריבועי שוקולד לבן ופירות יער

תקציר המתכון: בקלי קלות חיתוכיות מושלמות! השראה ממתכון של ליבנת גוטליב הכישרונית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 170 מעלות ולשמן תבנית בינונית

  2. בקערת המיקסר להקציף את החמאה ושני סוגי הסוכר לתערובת אחידה כדקה.

  3. להוסיף ביצים, תמצית וניל ותמצית רום.

  4. להחליף את וו ההקצפה לוו גיטרה ולהוסיף את הקמח והשוקולד ולערבב עד קבלת עיסה אחידה.

  5. לשטח את הבלילה לתוך התבנית וליישר.

  6. לפזר את הפירות הקפואים למעלה.

  7. לאפות 30 דק' או עד נעיצת קיסם ושייצא יבש.

  8. לאחר צינון לפזר אבקת סוכר ולחתוך לריבועים קטנים.