לןגן

שיפודי קרם ברולה קפואים ופירות - מתכון פינוק לשבת בבוקר :)

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 16/04/2020 | 10:47
שיפודי קרם ברולה קפואים ופירות - מתכון פינוק לשבת בבוקר :)

תקציר המתכון: מתכון של ליאת חתוכה מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים ל 10 שיפודים

אופן הכנה

  1. בסיר להביא לסף רתיחה 500 מיל' שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר

  2. בקערה לערבב את 5 החלמונים עם 1/4 כוס סוכר

  3. לשפוך לאט לאט ובזהירות את השמנת על הביצים ולערבב היטב ולהוסיף את תמצית הוניל

  4. לעשות "אמבט מים" בתחתית התנור (כדי לייצר אדים) - לשים מים רותחים בתבנית שבתחתית התנור (או תבנית של תנור או פיירקס, או בסיר) ולחמם אותו ל 140 מעלות

  5. לצקת את המסה לתבנית שקעים מסיליקון (או חד פעמי ממתכת) ולאפות כ 30 דקות עד שהקרם מתייצב.

  6. בינתיים לחתוך את הפירות לחצאים

  7. להכניס את הקרם ברולה להקפאה ל 3-4 שעות

  8. להוציא את הקרם מהתבנית ולשפד אותו על מקל סוכריה או על שיפוד

  9. טובלים בסוכר ושורפים קלות עם ברנר

  10. משפדים פרי אחד בקצה של כל סוכריה ומגישים - בתיאבון!