אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

448
צפיות

עוגת אוזני המן ללא המן ללא קמח

המתכון של
עוגת אוזני המן ללא המן  ללא קמח

עוגה כזאת כשיוצאת מהתנור מביאה אושר לסובבים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 200 גרם מטבעות שוקולד / קוביות
  • 1/4 כוס חלב שקדים טעים
  • כפית נס קפה /נטול קופאין
  • 5 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • כפית ליקר שוקולד
  • לקרם
  • 375 גרם שמנת צמחית
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • כפית אבקת נס קפה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל-180 מעלות.


  • 2

    תבנית עגולה 24 עגולה מרופדת .


  • 3

    מתחילים.


  • 4

    ממסים על בן מארי את מטבעות השוקולד / קוביות .


  • 5

    מוסיפים חלב שקדים. נס קפה. ממסים ומצננים..


  • 6

    מוסיפים בהדרגה את החלמונים. בערבוב לקערת השוקלד.


  • 7

    לקערת המיקסר מעבירים את החלבונים ומקציפים בהדרגה..


  • 8

    מוסיפים סוכר עד לקבלת קצף יציב. .


  • 9

    לקרם .


  • 10

    מקציפים שמנת צמחית עם אבקת הסוכר מוסיפים את נס הקפה עד לקצפת יציבה .


  • 11

    מצפים את העוגה בקרם ומחזירים לקירור כ-1/2 שעה .


  • 12

    מעבירים כ-1/3 מכמות הקצף לקערת השוקולד ומערבבים היטב..


  • 13

    ועכשיו מעבירים את תכולת השוקולד לקערת הקצף בתנועות קיפול עטיפה..


  • 14

    עד לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית אפיה. אופים כ-20 דקות.


  • 15

    העוגה מוכנה כשחלקה העליון יבש. למגע שזוף מעט. מצננים לטמפרטורת החדר. .


  • 16

    העוגה מעט שוקעת וזה בסדר מעבירים לקרור 4 שעות. לפחות .


  • 17

    לקרם .


  • 18

    מקציפים שמנת צמחית עם אבקת סוכר מוסיפים את אבקת נס הקפה לקצפת אחידה .


  • 19

    מורחים על העוגה ומעברים למקרר 1/2 שעה .


  • 20

    אם היא נשארת בכלל .


1

לחמם תנור ל-180 מעלות.


2

תבנית עגולה 24 עגולה מרופדת .


3

מתחילים.


4

ממסים על בן מארי את מטבעות השוקולד / קוביות .


5

מוסיפים חלב שקדים. נס קפה. ממסים ומצננים..


6

מוסיפים בהדרגה את החלמונים. בערבוב לקערת השוקלד.


7

לקערת המיקסר מעבירים את החלבונים ומקציפים בהדרגה..


8

מוסיפים סוכר עד לקבלת קצף יציב. .


9

לקרם .


10

מקציפים שמנת צמחית עם אבקת הסוכר מוסיפים את נס הקפה עד לקצפת יציבה .


11

מצפים את העוגה בקרם ומחזירים לקירור כ-1/2 שעה .


12

מעבירים כ-1/3 מכמות הקצף לקערת השוקולד ומערבבים היטב..


13

ועכשיו מעבירים את תכולת השוקולד לקערת הקצף בתנועות קיפול עטיפה..


14

עד לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית אפיה. אופים כ-20 דקות.


15

העוגה מוכנה כשחלקה העליון יבש. למגע שזוף מעט. מצננים לטמפרטורת החדר. .


16

העוגה מעט שוקעת וזה בסדר מעבירים לקרור 4 שעות. לפחות .


17

לקרם .


18

מקציפים שמנת צמחית עם אבקת סוכר מוסיפים את אבקת נס הקפה לקצפת אחידה .


19

מורחים על העוגה ומעברים למקרר 1/2 שעה .


20

אם היא נשארת בכלל .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים