הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה כזאת כשיוצאת מהתנור מביאה אושר לסובבים
לחמם תנור ל-180 מעלות.
תבנית עגולה 24 עגולה מרופדת .
מתחילים.
ממסים על בן מארי את מטבעות השוקולד / קוביות .
מוסיפים חלב שקדים. נס קפה. ממסים ומצננים..
מוסיפים בהדרגה את החלמונים. בערבוב לקערת השוקלד.
לקערת המיקסר מעבירים את החלבונים ומקציפים בהדרגה..
מוסיפים סוכר עד לקבלת קצף יציב. .
לקרם .
מקציפים שמנת צמחית עם אבקת הסוכר מוסיפים את נס הקפה עד לקצפת יציבה .
מצפים את העוגה בקרם ומחזירים לקירור כ-1/2 שעה .
מעבירים כ-1/3 מכמות הקצף לקערת השוקולד ומערבבים היטב..
ועכשיו מעבירים את תכולת השוקולד לקערת הקצף בתנועות קיפול עטיפה..
עד לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית אפיה. אופים כ-20 דקות.
העוגה מוכנה כשחלקה העליון יבש. למגע שזוף מעט. מצננים לטמפרטורת החדר. .
העוגה מעט שוקעת וזה בסדר מעבירים לקרור 4 שעות. לפחות .
לקרם .
מקציפים שמנת צמחית עם אבקת סוכר מוסיפים את אבקת נס הקפה לקצפת אחידה .
מורחים על העוגה ומעברים למקרר 1/2 שעה .
אם היא נשארת בכלל .