ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לפירורים
-
שרוול ביסקוויטים (בהיר או כהה לטעמכם) 250 גר'
-
-
למלית
-
2 גביעי שמנת מתוקה להקצפה (250 מ''ל כל אחד)
-
-
1 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גר)
-
1 שקית סוכר וניל (10 גר')
-
גביע שמנת חמוצה (200 גר')
-
אופן ההכנה
-
1
לטחון את הביסקוויטים או לשבור אותם דק. להניח בצד בערך כוס לציפוי העוגה..
-
2
להמיס את החמאה במיקרו כדקה ולמזוג על הביסקוויטים. לערבב היטב..
-
3
בתבנית עגולה קוטר 26 להניח את הביסקוויטים ולהדק היטב לתחתית..
-
4
במיקסר עם וו הקצפה להקציף שמנת מתוקה עם סוכר, סוכר וניל ופודינג וניל לקצפת יציבה..
-
5
לקפל את השמנת החמוצה ואת הגבינה לתוך תערובת הקצפת היטב..
-
6
למזוג את בלילת הגבינה על בסיס הביסקוויטים וליישר..
-
7
לפזר את הפירורים ששמנו בצד על שכבת הגבינה..
-
8
להעביר את העוגה למקפיא לשעה ואז כל הלילה במקרר.
-
9
או למקפיא ל- 4 שעות וחצי שעה במקרר.
1
לטחון את הביסקוויטים או לשבור אותם דק. להניח בצד בערך כוס לציפוי העוגה..
2
להמיס את החמאה במיקרו כדקה ולמזוג על הביסקוויטים. לערבב היטב..
3
בתבנית עגולה קוטר 26 להניח את הביסקוויטים ולהדק היטב לתחתית..
4
במיקסר עם וו הקצפה להקציף שמנת מתוקה עם סוכר, סוכר וניל ופודינג וניל לקצפת יציבה..
5
לקפל את השמנת החמוצה ואת הגבינה לתוך תערובת הקצפת היטב..
6
למזוג את בלילת הגבינה על בסיס הביסקוויטים וליישר..
7
לפזר את הפירורים ששמנו בצד על שכבת הגבינה..
8
להעביר את העוגה למקפיא לשעה ואז כל הלילה במקרר.
9
או למקפיא ל- 4 שעות וחצי שעה במקרר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים