תקציר המתכון: עוגה כזאת כשיוצאת מהתנור מביאה אושר לסובבים
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לחמם תנור ל-180 מעלות
תבנית עגולה 24 עגולה מרופדת
מתחילים
ממסים על בן מארי את מטבעות השוקולד / קוביות
מוסיפים חלב שקדים. נס קפה. ממסים ומצננים.
מוסיפים בהדרגה את החלמונים. בערבוב לקערת השוקלד
לקערת המיקסר מעבירים את החלבונים ומקציפים בהדרגה.
מוסיפים סוכר עד לקבלת קצף יציב.
לקרם
מקציפים שמנת צמחית עם אבקת הסוכר מוסיפים את נס הקפה עד לקצפת יציבה
מצפים את העוגה בקרם ומחזירים לקירור כ-1/2 שעה
מעבירים כ-1/3 מכמות הקצף לקערת השוקולד ומערבבים היטב.
ועכשיו מעבירים את תכולת השוקולד לקערת הקצף בתנועות קיפול עטיפה.
עד לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית אפיה. אופים כ-20 דקות
העוגה מוכנה כשחלקה העליון יבש. למגע שזוף מעט. מצננים לטמפרטורת החדר.
העוגה מעט שוקעת וזה בסדר מעבירים לקרור 4 שעות. לפחות
לקרם
מקציפים שמנת צמחית עם אבקת סוכר מוסיפים את אבקת נס הקפה לקצפת אחידה
מורחים על העוגה ומעברים למקרר 1/2 שעה
אם היא נשארת בכלל