לןגן

עוגת גבינה ופירורי ביסקוויטים מהירה

מאת: אורית לוי, פורסם: 11/03/2020 | 14:42
עוגת גבינה ופירורי ביסקוויטים מהירה

תקציר המתכון: יפהפיה וטעם ממכר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לפירורים

למלית

אופן הכנה

  1. לטחון את הביסקוויטים או לשבור אותם דק. להניח בצד בערך כוס לציפוי העוגה.

  2. להמיס את החמאה במיקרו כדקה ולמזוג על הביסקוויטים. לערבב היטב.

  3. בתבנית עגולה קוטר 26 להניח את הביסקוויטים ולהדק היטב לתחתית.

  4. במיקסר עם וו הקצפה להקציף שמנת מתוקה עם סוכר, סוכר וניל ופודינג וניל לקצפת יציבה.

  5. לקפל את השמנת החמוצה ואת הגבינה לתוך תערובת הקצפת היטב.

  6. למזוג את בלילת הגבינה על בסיס הביסקוויטים וליישר.

  7. לפזר את הפירורים ששמנו בצד על שכבת הגבינה.

  8. להעביר את העוגה למקפיא לשעה ואז כל הלילה במקרר

  9. או למקפיא ל- 4 שעות וחצי שעה במקרר