בקלחת מרתיחים מים עם סוכר, מוסיפים את גרידת הלימון, הקינמון סוכר וניל והפרג מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה עד שהפרג מוכן. מכבים את הגז מוסיפים את הדבש, המרגרינה ופירורי הלחם מערבבים ומניחים להצטנן.
מוסיפים את המרגרינה הרכה ולשים עד לקבלת בצק חלק ורך למגע, מניחים לתפיחה שעה או עד להגדלת הנפח..
3
לאחר התפיחה לשים עוד 4 דקות נוספים מקמחים משטח עבודה מחלקים את הבצק ל-4 חלקים, מרדדים כל חלק למלבן מניחים על תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה מורחים את הפרג, מרדדים את החלק השני של הבצק למלבן ושמים .
4
מעל המילוי..
5
מרדדים עוד בצק למלבן מניחים על תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה מורחים מעל את ממרח התמרים עם האגוזים, מרדדים את החלק השי למלבן ומניחים מעל מילוי התמרים..
6
מסמנים את הבצק לריבועים מורחים בחלמון ביצה המהולה עם המים מניחים לתפיחה עוד 15 דקות..
7
אופים בתנור שחומם לחום של 180 מעלות בערך חצי שעה או עד לקבלת צבע זהוב חום. בהצלחה.
מוסיפים את המרגרינה הרכה ולשים עד לקבלת בצק חלק ורך למגע, מניחים לתפיחה שעה או עד להגדלת הנפח..
3
לאחר התפיחה לשים עוד 4 דקות נוספים מקמחים משטח עבודה מחלקים את הבצק ל-4 חלקים, מרדדים כל חלק למלבן מניחים על תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה מורחים את הפרג, מרדדים את החלק השני של הבצק למלבן ושמים .
4
מעל המילוי..
5
מרדדים עוד בצק למלבן מניחים על תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה מורחים מעל את ממרח התמרים עם האגוזים, מרדדים את החלק השי למלבן ומניחים מעל מילוי התמרים..
6
מסמנים את הבצק לריבועים מורחים בחלמון ביצה המהולה עם המים מניחים לתפיחה עוד 15 דקות..
7
אופים בתנור שחומם לחום של 180 מעלות בערך חצי שעה או עד לקבלת צבע זהוב חום. בהצלחה.