אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,305
צפיות

עוגה אינגליש קייק

המתכון של
עוגה אינגליש קייק

מושלם לימים חורפיים עם כוס תה או כוס קפה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 ביצים
  • 150 גרם חמאה רכה
  • 150 גרם סוכר
  • 200 גרם קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 120 גרם פרות יבשים הסוערים
  • 6 דובדבנים בסוכרים
  • 100 גרם צימוקים
  • 5 כפות רום
אופן ההכנה
  • 1

    1) מביאים לרתיחה הרום וצימוקים ומכסים ושמים בצד .


  • 2

    2)מקמחים את הפירות יבשים ודובדבנים.


  • 3

    3) מערבבים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי מוסיפים את הפירות היבשים בלבד .


  • 4

    4)מוסיפים ביצה שלמה .


  • 5

    ו 2 חלמונים ומערבבים היטב .


  • 6

    4) מקציפים את 2 החלבונים שנישא עם קורט עד לקבלת קצף יציב .


  • 7

    5) מוסיפים בהדרגה את התערובת לקצף החלבונים ומקפלים .


  • 8

    6) שופכים חצי תערובת לתבנית תבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה מניחים את הדובדבנים ושופכים את החצי השני ואופים בתנור שחומם מראש .


  • 9

    ל 210 מעלות כ 50 עד שעה כל אחד עם החום שלו .


  • 10

    .


  • 11

     .


1

1) מביאים לרתיחה הרום וצימוקים ומכסים ושמים בצד .


2

2)מקמחים את הפירות יבשים ודובדבנים.


3

3) מערבבים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי מוסיפים את הפירות היבשים בלבד .


4

4)מוסיפים ביצה שלמה .


5

ו 2 חלמונים ומערבבים היטב .


6

4) מקציפים את 2 החלבונים שנישא עם קורט עד לקבלת קצף יציב .


7

5) מוסיפים בהדרגה את התערובת לקצף החלבונים ומקפלים .


8

6) שופכים חצי תערובת לתבנית תבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה מניחים את הדובדבנים ושופכים את החצי השני ואופים בתנור שחומם מראש .


9

ל 210 מעלות כ 50 עד שעה כל אחד עם החום שלו .


10

.


11

 .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים