לןגן

עוגה אינגליש קייק

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 23/01/2020 | 10:37
עוגה אינגליש קייק

תקציר המתכון: מושלם לימים חורפיים עם כוס תה או כוס קפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מביאים לרתיחה הרום וצימוקים ומכסים ושמים בצד

  2. 2)מקמחים את הפירות יבשים ודובדבנים

  3. 3) מערבבים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי מוסיפים את הפירות היבשים בלבד

  4. 4)מוסיפים ביצה שלמה

  5. ו 2 חלמונים ומערבבים היטב

  6. 4) מקציפים את 2 החלבונים שנישא עם קורט עד לקבלת קצף יציב

  7. 5) מוסיפים בהדרגה את התערובת לקצף החלבונים ומקפלים

  8. 6) שופכים חצי תערובת לתבנית תבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה מניחים את הדובדבנים ושופכים את החצי השני ואופים בתנור שחומם מראש

  9. ל 210 מעלות כ 50 עד שעה כל אחד עם החום שלו

  10.