אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

832
צפיות

טארט שוקולד נוטלה עם כדורי לינדור שוקולד לבן

המתכון של
טארט שוקולד נוטלה עם כדורי לינדור שוקולד לבן

כל מילה מיותרת 😋😋😋😋

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • טארט שוקולד נוטלה עם בצק פריך חמאה עם כדורי שוקולד לבן (lindor )
  • מצרכים הדרושים לקלתית
  • בצק פריך
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 חלמון
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • קורט מלח
  • 250 גרם קמח
  • מצרכים הדרושים למלית
  • 300 מ"ל שמנת מתוקה
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות גדושות נוטלה
  • 1 כף אבקת סוכר
  • מצרכים הדרושים וקישוט
  • 9 כדורי לינדור שוקולד לבן
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנת הקלתית:.


  • 2

    1)שמים בקערה את הקמח ומכניסים את חמאה במרכז עם החלמון והסוכר ומתחילים לעבוד ללא מיקסר עד לקבלת בצק רך ונעים ,ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שנה .


  • 3

    2) משטחים את הבצק על נייר אפייה ו נהפוך את הבצק לתבנית עם תחתית יורדת בקוטר 24ס"מ וחותכים את עודפי הבצק שבשוליים .


  • 4

    3)שמים נייר אפייה על הבצק ומניחים אבנים מעל אם אין לכם אז חומוס יבש ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 20 דק ועוד 10 דק ללא נייר.


  • 5

    4)אופן הכנת המלית .


  • 6

    שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד מריר לקוביות ומערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה ורק בסוף מוסיפים את ממרח נוטלה ושוב מערבבים היטב .


  • 7

    ושופכים על הקלתית האפויה.


  • 8

    ומכניסים לקירור.


  • 9

    לשעה ומפזרים שבבי איגוזי לוז מקורמלים חותכים את כדורי לינדור שוקולד לבן לחצי ומניחים סביב לטארט וחזרה לקירור ❄ לעוד 3 עד 4 שעות ואפשר להגיש ואפשר.


  • 10

    לחמם קצת לפני ההגשה .


  • 11

    בהצלחה!!!.


1

אופן ההכנת הקלתית:.


2

1)שמים בקערה את הקמח ומכניסים את חמאה במרכז עם החלמון והסוכר ומתחילים לעבוד ללא מיקסר עד לקבלת בצק רך ונעים ,ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שנה .


3

2) משטחים את הבצק על נייר אפייה ו נהפוך את הבצק לתבנית עם תחתית יורדת בקוטר 24ס"מ וחותכים את עודפי הבצק שבשוליים .


4

3)שמים נייר אפייה על הבצק ומניחים אבנים מעל אם אין לכם אז חומוס יבש ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 20 דק ועוד 10 דק ללא נייר.


5

4)אופן הכנת המלית .


6

שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד מריר לקוביות ומערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה ורק בסוף מוסיפים את ממרח נוטלה ושוב מערבבים היטב .


7

ושופכים על הקלתית האפויה.


8

ומכניסים לקירור.


9

לשעה ומפזרים שבבי איגוזי לוז מקורמלים חותכים את כדורי לינדור שוקולד לבן לחצי ומניחים סביב לטארט וחזרה לקירור ❄ לעוד 3 עד 4 שעות ואפשר להגיש ואפשר.


10

לחמם קצת לפני ההגשה .


11

בהצלחה!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים