לןגן

טארט שוקולד נוטלה עם כדורי לינדור שוקולד לבן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/11/2019 | 23:30
טארט שוקולד נוטלה עם כדורי לינדור שוקולד לבן

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 😋😋😋😋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת הקלתית:

  2. 1)שמים בקערה את הקמח ומכניסים את חמאה במרכז עם החלמון והסוכר ומתחילים לעבוד ללא מיקסר עד לקבלת בצק רך ונעים ,ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שנה

  3. 2) משטחים את הבצק על נייר אפייה ו נהפוך את הבצק לתבנית עם תחתית יורדת בקוטר 24ס"מ וחותכים את עודפי הבצק שבשוליים

  4. 3)שמים נייר אפייה על הבצק ומניחים אבנים מעל אם אין לכם אז חומוס יבש ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 20 דק ועוד 10 דק ללא נייר

  5. 4)אופן הכנת המלית

  6. שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד מריר לקוביות ומערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה ורק בסוף מוסיפים את ממרח נוטלה ושוב מערבבים היטב

  7. ושופכים על הקלתית האפויה

  8. ומכניסים לקירור

  9. לשעה ומפזרים שבבי איגוזי לוז מקורמלים חותכים את כדורי לינדור שוקולד לבן לחצי ומניחים סביב לטארט וחזרה לקירור ❄ לעוד 3 עד 4 שעות ואפשר להגיש ואפשר

  10. לחמם קצת לפני ההגשה

  11. בהצלחה!!!