במיקסר במהירות גבוהה נערבל את החלבונים וסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ...ננמיך מהירות לדרגה נמוכה ...נוסיף את החלמונים ...את השמן בזרם דק ואת התפוזים בזרם דק ולבסוף את הקמח בהדרגה ...נערבל עד לאיחוד ...לאחר מיכן נמשיך לערבב בצורת עטיפה עם הלקקן ..
2
להכנת העוגה בתבנית אנג'ל : .
3
אין צורך לשמן את התבנית ...להכניס לתנור שחומם מראש 150 מעלות ...להניח את התבנית במדף תחתון מלמטה על רשת תנור ...50 דקות !! .
4
לאחר 50 דקות נבדוק עם שיפוד עץ אם השיפוד יוצא יבש ולא רטוב העוגה מוכנה ...במידה ורטוב להשאיר בתנור עד שיצא יבש ! .
5
איך שהעוגה יוצאת מהתנור יש להניחה על השיש כאשר הרגליים של התבנית כלפי מטה ...לקרר כשעה ואז להפוך ולחלוץ את העוגה ! ההפיכה היא על מנת לשמור על גובה העוגה ! ...מידת תבנית האנגל היא 24 ...העוגה מתאימה גם לגודל 26 ...וגם לתבנית חד פעמית בינונית .
6
בהצלחה אילנית בניזרי ♥️.
7
** המלצה להוסיף כפית גרדת לימון או תפוז זה משדרג את הטעם ** .
1
במיקסר במהירות גבוהה נערבל את החלבונים וסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ...ננמיך מהירות לדרגה נמוכה ...נוסיף את החלמונים ...את השמן בזרם דק ואת התפוזים בזרם דק ולבסוף את הקמח בהדרגה ...נערבל עד לאיחוד ...לאחר מיכן נמשיך לערבב בצורת עטיפה עם הלקקן ..
2
להכנת העוגה בתבנית אנג'ל : .
3
אין צורך לשמן את התבנית ...להכניס לתנור שחומם מראש 150 מעלות ...להניח את התבנית במדף תחתון מלמטה על רשת תנור ...50 דקות !! .
4
לאחר 50 דקות נבדוק עם שיפוד עץ אם השיפוד יוצא יבש ולא רטוב העוגה מוכנה ...במידה ורטוב להשאיר בתנור עד שיצא יבש ! .
5
איך שהעוגה יוצאת מהתנור יש להניחה על השיש כאשר הרגליים של התבנית כלפי מטה ...לקרר כשעה ואז להפוך ולחלוץ את העוגה ! ההפיכה היא על מנת לשמור על גובה העוגה ! ...מידת תבנית האנגל היא 24 ...העוגה מתאימה גם לגודל 26 ...וגם לתבנית חד פעמית בינונית .
6
בהצלחה אילנית בניזרי ♥️.
7
** המלצה להוסיף כפית גרדת לימון או תפוז זה משדרג את הטעם ** .