ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
50 גרם מחמאה קרה לקוביות קטנטנות
-
2 קופסאות שימורים גדולות של משמש בעונה רצוי טרי
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מחממים תנור לחום של 180 מעלות .
-
2
.
-
3
2)מרפדים היטב רינג מרובה 24/24.
-
4
בנייר אפייה ונייר כסף .
-
5
3)מפזרים את המחמאה ומעל את הסוכר חום מכניסים לתנור עד להמסה של המחאה והסוכר.
-
6
4)מסננים היטב את המשמש עד שאין נוזלים.
-
7
5)מסדרים את חצאי משמש ושמים בצד עד להכנת הבלילה.
-
8
6)מערבבים ללא מיקסר את הביצים עם הסוכר עד לאיחוד .
-
9
7) בקערה נפרדת את הקמח אבקת אפייה ובהדרגה את השמן עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים לתערובת הביצים עד שאין גושים ובסוף גרידת לימון ומערבבים היטב .
-
10
8)יוצקים את הבלילה על המשמש משטחים בצורה שווה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 30 ל 35 דקות כל אחד עם החום שלו .
-
11
מקררים מעט מעבירים סכין סביב לשחרור העוגה אבל בעדינות ומעבירים אותה על צלחת הגשה .
-
12
אפשר להגיש בתוספת גלידה .
-
13
בהצלחה🤗🤗.
1
1) מחממים תנור לחום של 180 מעלות .
2
.
3
2)מרפדים היטב רינג מרובה 24/24.
4
בנייר אפייה ונייר כסף .
5
3)מפזרים את המחמאה ומעל את הסוכר חום מכניסים לתנור עד להמסה של המחאה והסוכר.
6
4)מסננים היטב את המשמש עד שאין נוזלים.
7
5)מסדרים את חצאי משמש ושמים בצד עד להכנת הבלילה.
8
6)מערבבים ללא מיקסר את הביצים עם הסוכר עד לאיחוד .
9
7) בקערה נפרדת את הקמח אבקת אפייה ובהדרגה את השמן עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים לתערובת הביצים עד שאין גושים ובסוף גרידת לימון ומערבבים היטב .
10
8)יוצקים את הבלילה על המשמש משטחים בצורה שווה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 30 ל 35 דקות כל אחד עם החום שלו .
11
מקררים מעט מעבירים סכין סביב לשחרור העוגה אבל בעדינות ומעבירים אותה על צלחת הגשה .
12
אפשר להגיש בתוספת גלידה .
13
בהצלחה🤗🤗.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים