אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

680
צפיות

רולדה גבינה

המתכון של
רולדה גבינה

תודה להגר דהן על מתכון נפלא

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עוגה
  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס (לא מלאה) קמח רגיל
  • 1/2 עד 1/4 שקית אבקת אפייה
  • קרם
  • 2 שמנת להקצפה 38%
  • 1 קופ' פודינג וניל
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 קופ' גבינה לבנה 9%
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת העוגה, מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף חזק. סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית, מוסיפים את החלמונים, השמן ובסוף את הקמח ואבקת האפייה.


  • 2

    לשטח את התערובת ע"ג נייר אפיה בתבנית של התנור. לאפות 15-17 דקות בחום 175 מעלות.


  • 3

    בגמר האפייה להפוך את הבצק ע"ג מגבת מטבח נקייה. לקלף בזהירות את נייר האפייה ולגלגל את הבצק בתוך המגבת.


  • 4

    תוך כדי האפיה להקציף את מרכיבי הקרם פרט לגבינה. בגמר ההקצפה להוסיף את הגבינה ולקפל אותה עם מרית .


  • 5

    לפני מריחת הקרם, להעביר את הרולדה על נייר פרגמנט. למרוח על העוגה שכבה דקה של ממרח חלב של חב' השחר או ממרח לוטוס (לא חובה) מעל למרוח 1/2 מקרם הגבינה.


  • 6

    לגלגל את העוגה - לאורך ולמרוח את יתרת הקרם. מהקרם שנשאר אפשר לזלף פרחים על העוגה ולקשט.


1

הכנת העוגה, מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף חזק. סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית, מוסיפים את החלמונים, השמן ובסוף את הקמח ואבקת האפייה.


2

לשטח את התערובת ע"ג נייר אפיה בתבנית של התנור. לאפות 15-17 דקות בחום 175 מעלות.


3

בגמר האפייה להפוך את הבצק ע"ג מגבת מטבח נקייה. לקלף בזהירות את נייר האפייה ולגלגל את הבצק בתוך המגבת.


4

תוך כדי האפיה להקציף את מרכיבי הקרם פרט לגבינה. בגמר ההקצפה להוסיף את הגבינה ולקפל אותה עם מרית .


5

לפני מריחת הקרם, להעביר את הרולדה על נייר פרגמנט. למרוח על העוגה שכבה דקה של ממרח חלב של חב' השחר או ממרח לוטוס (לא חובה) מעל למרוח 1/2 מקרם הגבינה.


6

לגלגל את העוגה - לאורך ולמרוח את יתרת הקרם. מהקרם שנשאר אפשר לזלף פרחים על העוגה ולקשט.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים