ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
עוגה
-
-
-
-
-
1/2 עד 1/4 שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה
-
1
הכנת העוגה, מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף חזק. סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית, מוסיפים את החלמונים, השמן ובסוף את הקמח ואבקת האפייה.
-
2
לשטח את התערובת ע"ג נייר אפיה בתבנית של התנור. לאפות 15-17 דקות בחום 175 מעלות.
-
3
בגמר האפייה להפוך את הבצק ע"ג מגבת מטבח נקייה. לקלף בזהירות את נייר האפייה ולגלגל את הבצק בתוך המגבת.
-
4
תוך כדי האפיה להקציף את מרכיבי הקרם פרט לגבינה. בגמר ההקצפה להוסיף את הגבינה ולקפל אותה עם מרית .
-
5
לפני מריחת הקרם, להעביר את הרולדה על נייר פרגמנט. למרוח על העוגה שכבה דקה של ממרח חלב של חב' השחר או ממרח לוטוס (לא חובה) מעל למרוח 1/2 מקרם הגבינה.
-
6
לגלגל את העוגה - לאורך ולמרוח את יתרת הקרם. מהקרם שנשאר אפשר לזלף פרחים על העוגה ולקשט.
1
הכנת העוגה, מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף חזק. סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית, מוסיפים את החלמונים, השמן ובסוף את הקמח ואבקת האפייה.
2
לשטח את התערובת ע"ג נייר אפיה בתבנית של התנור. לאפות 15-17 דקות בחום 175 מעלות.
3
בגמר האפייה להפוך את הבצק ע"ג מגבת מטבח נקייה. לקלף בזהירות את נייר האפייה ולגלגל את הבצק בתוך המגבת.
4
תוך כדי האפיה להקציף את מרכיבי הקרם פרט לגבינה. בגמר ההקצפה להוסיף את הגבינה ולקפל אותה עם מרית .
5
לפני מריחת הקרם, להעביר את הרולדה על נייר פרגמנט. למרוח על העוגה שכבה דקה של ממרח חלב של חב' השחר או ממרח לוטוס (לא חובה) מעל למרוח 1/2 מקרם הגבינה.
6
לגלגל את העוגה - לאורך ולמרוח את יתרת הקרם. מהקרם שנשאר אפשר לזלף פרחים על העוגה ולקשט.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים