תקציר המתכון: תודה להגר דהן על מתכון נפלא
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
הכנת העוגה, מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף חזק. סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית, מוסיפים את החלמונים, השמן ובסוף את הקמח ואבקת האפייה
לשטח את התערובת ע"ג נייר אפיה בתבנית של התנור. לאפות 15-17 דקות בחום 175 מעלות
בגמר האפייה להפוך את הבצק ע"ג מגבת מטבח נקייה. לקלף בזהירות את נייר האפייה ולגלגל את הבצק בתוך המגבת
תוך כדי האפיה להקציף את מרכיבי הקרם פרט לגבינה. בגמר ההקצפה להוסיף את הגבינה ולקפל אותה עם מרית
לפני מריחת הקרם, להעביר את הרולדה על נייר פרגמנט. למרוח על העוגה שכבה דקה של ממרח חלב של חב' השחר או ממרח לוטוס (לא חובה) מעל למרוח 1/2 מקרם הגבינה
לגלגל את העוגה - לאורך ולמרוח את יתרת הקרם. מהקרם שנשאר אפשר לזלף פרחים על העוגה ולקשט