בקערת מיקסר להקציף ביצים והסוכרים שלמות למשך 7 דקות..( לא לוותר 7 דקות) לקצף תפוח ..לאחר מכן להוריד את מהירות המיקסר לאט..וב3 פעמים..להוסיף את השמן הקמח והחלב להפסיק את פעולת המיקסר ..לערבב עם לקקן ..ולקחת 3 כלים מתאימים בגודל ולחלק את התערובת בינהם..לאחר שחילקנו 3 שווה בשווה..לאחד 2 כלים מהתערובת לאחד ולהוסיף קקאו והשוקולית שניפנו ולערבב עד שנבלע..לאחר מכן להחזיר ל2 הכלים שהשתמשנו שווה בשווה..ולהתחיל להרכיב את העוגה..
2
לשמן תבנית מרובעת ענקית חד פעמי ולשפטך לתוכה את אחד מהתעורבת החומה ליישר ולהכניס לתנור שחומם מראש לרבע שעה. לאחר רבע שעה להוציא ולשפוך מעל את התערוב הלבנה ועם כף רטובה ליישר ולהכניס לעוד רבע שעה..לאחר מכן לשפוך את התערובת החומה שנשארה ליישר עם כף רטובה ולהכניס תעוגה לעוד חצי שעה לבדוק עם קיסם אם יבש להוציא ואם לא אז לתת עוד5 דקות ..לתת לעוגה להתקרר..ולבינתיים לקחת סיר ולשים את השמנת מתוקה ואת ה200 גרם שוקולד חלב לעררב עד לסמיכות ולשפוך על העוגה..לקחת את התבנית ביד ולהטות אותה מצד לצד שהשוקלד יכסה את העוגה.
3
בהצלחה💕.
1
בקערת מיקסר להקציף ביצים והסוכרים שלמות למשך 7 דקות..( לא לוותר 7 דקות) לקצף תפוח ..לאחר מכן להוריד את מהירות המיקסר לאט..וב3 פעמים..להוסיף את השמן הקמח והחלב להפסיק את פעולת המיקסר ..לערבב עם לקקן ..ולקחת 3 כלים מתאימים בגודל ולחלק את התערובת בינהם..לאחר שחילקנו 3 שווה בשווה..לאחד 2 כלים מהתערובת לאחד ולהוסיף קקאו והשוקולית שניפנו ולערבב עד שנבלע..לאחר מכן להחזיר ל2 הכלים שהשתמשנו שווה בשווה..ולהתחיל להרכיב את העוגה..
2
לשמן תבנית מרובעת ענקית חד פעמי ולשפטך לתוכה את אחד מהתעורבת החומה ליישר ולהכניס לתנור שחומם מראש לרבע שעה. לאחר רבע שעה להוציא ולשפוך מעל את התערוב הלבנה ועם כף רטובה ליישר ולהכניס לעוד רבע שעה..לאחר מכן לשפוך את התערובת החומה שנשארה ליישר עם כף רטובה ולהכניס תעוגה לעוד חצי שעה לבדוק עם קיסם אם יבש להוציא ואם לא אז לתת עוד5 דקות ..לתת לעוגה להתקרר..ולבינתיים לקחת סיר ולשים את השמנת מתוקה ואת ה200 גרם שוקולד חלב לעררב עד לסמיכות ולשפוך על העוגה..לקחת את התבנית ביד ולהטות אותה מצד לצד שהשוקלד יכסה את העוגה.