לןגן

עוגת גבינה אפויה קלה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 14/08/2019 | 19:41

תקציר המתכון: עם שוליים לבנים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון את הפתי בר לערבב עם חמאה מומסת לשטח בתבנית 26

  2. להקציף חלבונים עם ה סוכר לקבלת קצף כמו יוגורט לא קשה

  3. בקערה לשים את שאר המצרכים ולערבב היטב לקפל את החלבונים לקבלת בלילה חלקה

  4. לחמם תנור 150 מעלות

  5. לשמן את התבנית היטב עם חמאה ,להוסיף את הבלילה לקחת מגבת ולעטוף את התבנית מסביב ולקשור ואז לאפות במשך שעה וחצי ולכבות את התנור ,להשאיר את העוגה להתקרר בתנור לפחות שעתיים

  6. מי שרוצה יכולה לקשט עם קצפת או אבקת סוכר

  7. את העוגה לא לחלץ עד שתתקר טוב לשים במקרר ואז לחלץ