לןגן

עוגת גבינה אפויה קלה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 14/08/2019 | 19:41
עוגת גבינה אפויה קלה

תקציר המתכון: עם שוליים לבנים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון את הפתי בר לערבב עם חמאה מומסת לשטח בתבנית 26 בתחתית לשים נייר אפיה

  2. להקציף חלבונים עם קורט מלח להוסיף סוכר לקבלת קצף כמו יוגורט לא קשה

  3. בקערה לשים את שאר המצרכים ולערבב היטב לקפל את החלבונים לקבלת בלילה חלקה

  4. לחמם תנור 150 מעלות

  5. לשמן את התבנית היטב עם חמאה ,להוסיף את הבלילה לקחת מגבת להרטיב היטב עם מים ולעטוף את התבנית מסביב ולקשור ואז לאפות במשך שעה וחצי ולכבות את התנור ,להשאיר את העוגה להתקרר בתנור לפחות שעתיים

  6. חשוב לחמם את התנור מראש ולשים תבנית עם מים

  7. מי שרוצה יכולה לקשט עם קצפת או אבקת סוכר

  8. את העוגה לא לחלץ עד שתתקר טוב לשים במקרר ואז לחלץ

  9. מי שרוצה מוסיפה קצפת ומקשטת עם מה שרוצים