מניחים בבלנדר את הביסקויטים , הסוכר וניל והפקאנים וטוחנים בפולסים קצרים עד לטחינה מוחלטת, מוסיפים את החמאה הרכה עד להטמעת כל החמאה. מניחים בתבנית פאי קוטר 26 ומהדקים היטב גם בצדדים. מכניסים לתנור שחומם מראש 170 מע' למשך 15 שעה מוציאים ומניחים שהתחתית תצטנן לגמרי..
2
מקציפים את השמנת, האינסטנט והחלב עד לקצפת יציבה .מאטים את המיקסר למהירות הנמוכה ביותר ומוסיפים בהדרגה את השוקולד שהמסנו במיקרו עד להטמעת השוקולד מזלפים על הפאי ומכניסים לקירור לשעתיים..
1
מניחים בבלנדר את הביסקויטים , הסוכר וניל והפקאנים וטוחנים בפולסים קצרים עד לטחינה מוחלטת, מוסיפים את החמאה הרכה עד להטמעת כל החמאה. מניחים בתבנית פאי קוטר 26 ומהדקים היטב גם בצדדים. מכניסים לתנור שחומם מראש 170 מע' למשך 15 שעה מוציאים ומניחים שהתחתית תצטנן לגמרי..
2
מקציפים את השמנת, האינסטנט והחלב עד לקצפת יציבה .מאטים את המיקסר למהירות הנמוכה ביותר ומוסיפים בהדרגה את השוקולד שהמסנו במיקרו עד להטמעת השוקולד מזלפים על הפאי ומכניסים לקירור לשעתיים..