ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
חצי כוס סוכר (כוס אוניברסלית או חד פעמית לשתייה חמה)
-
-
-
-
1 חב' אבקת פודינג אינסטנט וניל
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
-
2
במיקסר להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל חצי דקה..
-
3
להוסיף בהדרגה את השמן ומיץ התפוזים. להמשיך להקציף חצי דקה..
-
4
להוסיף את שאר המצרכים ולהקציף עד איחוד..
-
5
לשפוך את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות עם ספריי שמן..
-
6
לאפות כ- 30 דק' או עד שמזהיב..
-
7
בינתיים להרתיח את הסירופ בסיר רתיחה אחת ולהוריד מהאש לצינון..
-
8
כשהעוגות יוצאות מהתנור, לחורר עם קיסם, לשפוך עליהן את הסירופ ועליהן לזרות קוקוס..
-
9
סירופ פושר על עוגה חמה או סירופ חם על עוגה קרה ♥.
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
2
במיקסר להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל חצי דקה..
3
להוסיף בהדרגה את השמן ומיץ התפוזים. להמשיך להקציף חצי דקה..
4
להוסיף את שאר המצרכים ולהקציף עד איחוד..
5
לשפוך את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות עם ספריי שמן..
6
לאפות כ- 30 דק' או עד שמזהיב..
7
בינתיים להרתיח את הסירופ בסיר רתיחה אחת ולהוריד מהאש לצינון..
8
כשהעוגות יוצאות מהתנור, לחורר עם קיסם, לשפוך עליהן את הסירופ ועליהן לזרות קוקוס..
9
סירופ פושר על עוגה חמה או סירופ חם על עוגה קרה ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים