לןגן

עוגת קוקוס נימוחה מושלמת

מאת: אורית לוי, פורסם: 25/07/2019 | 16:15
עוגת קוקוס נימוחה מושלמת

תקציר המתכון: נמסה בפה, קלה, טעימה ומהירה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.

  2. במיקסר להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל חצי דקה.

  3. להוסיף בהדרגה את השמן ומיץ התפוזים. להמשיך להקציף חצי דקה.

  4. להוסיף את שאר המצרכים ולהקציף עד איחוד.

  5. לשפוך את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות עם ספריי שמן.

  6. לאפות כ- 30 דק' או עד שמזהיב.

  7. בינתיים להרתיח את הסירופ בסיר רתיחה אחת ולהוריד מהאש לצינון.

  8. כשהעוגות יוצאות מהתנור, לחורר עם קיסם, לשפוך עליהן את הסירופ ועליהן לזרות קוקוס.

  9. סירופ פושר על עוגה חמה או סירופ חם על עוגה קרה ♥