להקציך חלבונים עם קורט מלח להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף עד לקבלת. קצף חזק להוסיף אבקת סוכר ולנמשיך להקציף עוד קצת להוסיף את החומץ ולהמשיך להקציף עוד קצת.
2
לחמם תנור 80 מעלות טורכו.
3
לשים בתבנית.נייר אפיה להכניס את המרנג לשקית זילוף ולזלף בצורה עגולה לאפות 3 שעות.
4
כשמוכן לקרר היטב.
5
להכין את.התקצפת לזלף מעל להשאיר באמצע ריק להוסיף פירות.
6
את.הקצפת.והפירות.לשים סמוך להגשה .
7
אפשר להכין גם פבלובה אישיות .
1
להקציך חלבונים עם קורט מלח להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף עד לקבלת. קצף חזק להוסיף אבקת סוכר ולנמשיך להקציף עוד קצת להוסיף את החומץ ולהמשיך להקציף עוד קצת.
2
לחמם תנור 80 מעלות טורכו.
3
לשים בתבנית.נייר אפיה להכניס את המרנג לשקית זילוף ולזלף בצורה עגולה לאפות 3 שעות.
4
כשמוכן לקרר היטב.
5
להכין את.התקצפת לזלף מעל להשאיר באמצע ריק להוסיף פירות.