מעבדים במעבד מזון את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון ומניחים במקרר לכשעתיים- שלוש. .
2
מחממים תנור ל 180 מעלות..
3
מרדדים הבצק ומניחים בתבנית טארט נשלפת ( קוטר 26 או 28). אופים כ 20-25 דקות ומצננים. ממיסים בסיר את השוקולד המריר עם חצי מיכל שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים מעט ומברישים את הבצק בתערובת. .
4
מקציפים מיכל וחצי שמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים הקצפת על שכבת השוקולד ומשטחים. בוחרים מפירות העונה, חותכים דק ומסדרים על גביי הקצפת. .
5
מחממים במיקרו את ריבת המשמש והמים ומברישים את הפירות בעזרת מברשת סיליקון. .
6
בתיאבון🤗.
1
מעבדים במעבד מזון את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון ומניחים במקרר לכשעתיים- שלוש. .
2
מחממים תנור ל 180 מעלות..
3
מרדדים הבצק ומניחים בתבנית טארט נשלפת ( קוטר 26 או 28). אופים כ 20-25 דקות ומצננים. ממיסים בסיר את השוקולד המריר עם חצי מיכל שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים מעט ומברישים את הבצק בתערובת. .
4
מקציפים מיכל וחצי שמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים הקצפת על שכבת השוקולד ומשטחים. בוחרים מפירות העונה, חותכים דק ומסדרים על גביי הקצפת. .
5
מחממים במיקרו את ריבת המשמש והמים ומברישים את הפירות בעזרת מברשת סיליקון. .