לןגן

פבלובה גדולה עם פירות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 08/06/2019 | 22:27
פבלובה גדולה עם פירות

תקציר המתכון: מרשימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציך חלבונים עם קורט מלח להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף עד לקבלת. קצף חזק להוסיף אבקת סוכר ולנמשיך להקציף עוד קצת להוסיף את החומץ ולהמשיך להקציף עוד קצת

  2. לחמם תנור 80 מעלות טורכו

  3. לשים בתבנית.נייר אפיה להכניס את המרנג לשקית זילוף ולזלף בצורה עגולה לאפות 3 שעות

  4. כשמוכן לקרר היטב

  5. להכין את.התקצפת לזלף מעל להשאיר באמצע ריק להוסיף פירות

  6. את.הקצפת.והפירות.לשים סמוך להגשה

  7. אפשר להכין גם פבלובה אישיות